Skip to main content

Kasvinsuojelun asiantuntija

Asiakasyrityksemme Biotus Oy etsii kasvihuonetuotannon pariin erityisesti Närpiön alueelle Asiantuntijaa
myynti-/neuvontatyöhön. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään toukokuun 2023 alussa.

Vårt kundföretag Biotus Oy söker en expert för försäljning/rådgivningsarbete för växthusproduktion speciellt i Närpes området, men även i andra delar av Finland. Tjänsten är tillsvidare och tillträder enligt kontrakt, dock senast i början av maj 2023.

Työtehtävät

Monipuoliseen toimenkuvaasi tulee kuulumaan mm.:

  • Viikoittainen yhteydenpito asiakkaisiin sekä tilausten vastaanotto ja kirjaaminen CRM-järjestelmään.
  • Uusasiakashankinta ja tarjousten laatiminen.
  • Biotukselta ostettaviin tuotteisiin ja niiden käyttöön liittyvä tuholaisneuvonta sekä mahdolliset asiakkaan ostamat tarkkailupalvelut.
  • Markkinointi- ja neuvontamateriaalin laatiminen ja kääntäminen ruotsiksi.
  • Verkostoituminen muiden alan asiantuntijoiden kanssa.
  • Alan ammattinäyttelyihin osallistuminen, esitelmien pitäminen mm. viljelijöille, viljelmien työntekijöille ja opiskelijoille sekä lehtiin kirjoittaminen ajankohtaisista aiheista.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa esim. puutarhuri/hortonomi ja aiempaa työkokemusta kasvihuoneviljelyyn/kasvinsuojeluun liittyvistä tehtävistä sekä kiinnostusta biologista kasvinsuojelua ja torjuntaeliöitä kohtaan. Toivomme, että pystyt työskentelemään ruotsin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti ja lisäksi omaat hyvän suomen ja englannin kielen taidon. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja käytät sujuvasti Office 365 ohjelmia.

Arvostamme itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja sekä positiivista ja aktiivista otetta työhön.

Huom.! Tämä tehtävä edellyttää ajokorttia ja omaa autoa, sillä tehtäviin kuuluu viljelmillä käynnit.

Tarjoamme sinulle

Biotus Oy tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän mielenkiintoisella ja alati kehittyvällä toimialalla sekä kilpailukykyiset henkilöedut. Tehtävää on mahdollista hoitaa etänä omalta kotitoimistolta käsin.

Lisätiedot

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia nopeasti ja kutsumme haastatteluun jo hakuajalla, joten lähetä ruotsin tai suomen kielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian.

Blev du intresserad? Vi behandlar ansökningar snabbt och bjuder in intresserade till intervju redan under ansökningstiden, så skicka oss så snart som möjligt din ansökan med löneförväntningar samt CV på svenska eller finska.

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Poolian rekrytointikonsultteihin: Tarja Laakso (020 7290 837 tai [email protected]) ja Juho Honkanen (020 7290 848 tai [email protected]).

Biotus Oy

Biotus on ammatttiviljelijöille biologista kasvinsuojelua tarjoava yritys. Toiminnallamme pyrimme lisäämään biologisen kasvinsuojelun käyttöä ja alan tietämystä. Torjuntaeliöitä käytetään mm. kasvi- ja kasvuhuoneissa, tunneleissa sekä avomaamansikalla.

Osan torjuntaeliöistä tuotamme itse, loput maahantuodaan suoraan niiden valmistajilta Euroopasta. Nopeat toimitukset (useana päivänä viikosta), asianmukaisesti pakattuna takaa parhaan lopputuloksen loppukäyttäjälle! Torjuntaeliöiden lisäksi valikoimissamme mm. biologiset kasvitautivalmisteet sekä liima-ansat ja erilaisia feromonituotteita niin puutarha- kuin metsätuholaisille. Lisäksi ”BioNeuvo” -palvelu, johon sisältyy mm. kasvintuhoojien tunnistusapu asiakkaillemme, mansikkapunkkianalyysit sekä erilaiset kurssit ja koulutukset. 

Lue lisää: https://biotus.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Kasvinsuojelun asiantuntija

Pohjanmaa
64200 Närpiö
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti