Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiantuntija OP Osuuskunnalle CLS-tiimiin

Etsimme OP Osuuskunnalle Competence Lead Support -tiimiin asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2023 loppuun saakka. Pääset mukaan energiseen ja aikaansaavaan työyhteisöön, jossa työskennellään tiimin tavoitteita kohti itseohjautuvasti yhdessä. CLS-tiimi tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistusta Kehittäminen & Teknologiat -organisaatiossa työskenteleville Competence Leadeille työntekijöineen sekä muille sidosryhmille. CLS-tiimi toimii osana Tukipalvelut -organisaation Työyhteisön palvelut -tiimiä. 
 
Saat työpöydällesi mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä, jotka pitävät sisällään mm. Taloon tulo -prosessin hallinnointia sekä uusien aloittavien työntekijöiden tukena oloa ja perehdyttämistä käytännön asioihin työn aloituksessa. Olet myös työntekijöiden tukena talon sisäisissä prosesseissa. Tehtävään kuuluu paljon back office -tekemistä sisältäen mm. sopimusseurantaa, HR-järjestelmätietojen päivittämistä ja ylläpitoa sekä käyttövaltuushallintaa. Tehtävä vaatiikin ajantasaisia tietoteknisiä taitoja ja nopeaa uusien järjestelmien omaksumista. 

Roolissasi tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja. Pääset tekemään toimittajayhteistyötä ja toimimaan muidenkin sidosryhmien kanssa yhteistyössä, tehtävässä sekä suomen että englannin kielen sujuva vaatimus on tarpeen. 

Työ on itsenäistä ja vaatii kykyä työtehtävien priorisointiin sekä oman ajankäytön hallintaa. Ajoittain nopeatempoisessa tehtäväkentässä paineensietokyky ja tehtäväkokonaisuuksien hallinta on tarpeen. Työ edellyttää myös joustavaa sopeutumiskykyä muutostilanteissa. Tiimi ja tiimin tehtävät ovat parhaillaan mukana OP Work Services -projektissa, jossa tuodaan yhteen kaikki ulkoisen työvoiman hankintaan ja työsuhteisten rekrytointiin liittyvä operatiivinen tekeminen koko keskusyhteisön osalta. Projektin edetessä kehittyvät ja uudistuvat myös tiimin toiminta ja tavat tehdä competence leadeja tukevaa työtä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän OP Osuuskunnan asiantuntijatiimissä ja näköalapaikan finanssialan teknologiaorganisaatioon. Työaika sijoittuu joustavasti ma-pe klo 8–17 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Helsingissä Vallilassa, ja työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 

Jos tämä rooli voisi olla sinun seuraava ura-askeleesi, laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Hakuaikaa on 18.6. saakka, mutta älä jätä hakemista huomiseen, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on alkuun määräaikainen 31.12.2023 saakka ja se solmitaan Tribedon kanssa. Me Tribedolla tarjoamme työhyvinvointia tukevat kattavat henkilöstöedut, kuten Mehiläisen työterveyspalvelut, lounasedun sekä ePassi Flex -hyvinvointiedun. 

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, voit lähestyä minua sähköpostitse [email protected]

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin. 


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti