Skip to main content

Asiantuntija OP Osuuskunnalle OP WORK -tiimiin

Etsimme OP Osuuskunnalle OP WORK -tiimiin asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun 2024 loppuun saakka. Pääset mukaan energiseen ja aikaansaavaan työyhteisöön, jossa työskennellään tiimin tavoitteita kohti itseohjautuvasti yhdessä. Tiimi tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistusta keskusyhteisökonsernissa työskenteleville esihenkilöille ja se toimii osana Tukipalvelut -organisaation Työyhteisön palvelut -tiimiä. 
 
Saat työpöydällesi mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä, jotka pitävät sisällään oman ja ulkoisen työvoiman hankintaan ja hallintaan liittyviä työtehtäviä. Tehtävään kuuluu myös back office -tekemistä sisältäen mm. sopimusseurantaa, HR-järjestelmätietojen päivittämistä ja ylläpitoa sekä käyttövaltuushallintaa. Tehtävä vaatiikin ajantasaisia tietoteknisiä taitoja ja nopeaa uusien järjestelmien omaksumista. 

Tiimin toimintamalli on OP WORK -projektin myötä juuri uudistunut, joten pääset vielä mukaan myös kehittämään ja parantamaan tiimin toimintatapoja ja palvelumallia. Työ on ratkaisu-, teknologia- ja tiimiorientoitunutta ja roolissasi tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyötaitoja. Ajoittain nopeatempoisessa tehtäväkentässä paineensietokyky ja tehtäväkokonaisuuksien hallinta on tarpeen. Työ edellyttää myös joustavaa sopeutumiskykyä muutostilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän OP Osuuskunnan asiantuntijatiimissä ja näköalapaikan finanssialan organisaatioon. Työaika sijoittuu ma-pe klo 8–16 väliselle ajalle. Työpiste sijaitsee Helsingissä Vallilassa, ja työssä on perehdytyksen jälkeen mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön. 

Jos tämä rooli voisi olla sinun seuraava ura-askeleesi, laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Hakuaikaa on 30.9.2023. saakka, mutta älä jätä hakemista huomiseen, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat heti lokakuun aikana.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on alkuun määräaikainen 30.9.2024 saakka ja se solmitaan Tribedon kanssa. Me Tribedolla tarjoamme työhyvinvointia tukevat kattavat henkilöstöedut, kuten Mehiläisen työterveyspalvelut, lounasedun sekä ePassi Flex -hyvinvointiedun.

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, voit olla yhteydessä Tribedon henkilöstökonsulttiin Jaanaan sähköpostitse [email protected]

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin. 


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiantuntija OP Osuuskunnalle OP WORK -tiimiin

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.10.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti