Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiantuntijasairaanhoitaja, Hoivakoti Lintumäki

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö mielenkiintoista ja monipuolista tehtävänkuvaa, joka voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta?

Haemme nyt Hoivakoti Lintumäkeen asiantuntijasairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue tehtävästä tarkemmin alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Lintumäki työpaikkana

Hoivakoti Lintumäki tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä Hämeenlinnassa. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Lintumäessä sinua odottaa mukava työyhteisö, joka ottaa uudet työntekijät aina avosylin vastaan. Työyhteisössä puhalletaan yhteen hiileen ja kaikki auttavat kaikkia pyytämättäkin. Lintumäessä työntekijöiden mielestä parasta mukavan työporukan lisäksi on työn joustavuus sekä se, että saa olla täysin oma itsensä. Lintumäessä kaikkia kohdellaan tasavertaisina työyhteisön jäseninä ja kaikilla on vapaus tehdä työtä omaa persoonaansa ja vahvuuksiaan hyödyntäen.

Työpäiväsi asiantuntijasairaanhoitajana Lintumäessä

Asiantuntijasairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toivomme sinulta rohkeutta uudistaa ja osallistutkin työssäsi omahoitajuuden, asukaslähtöisyyden ja asukkaan osallisuuden kehittämiseen. Vahvistat omaa asiantuntijuuttasi mm. osallistumalla koulutuksiin ja jalkautat osaamistasi muulle tiimille.

Tyypilliseen työpäivääsi kuuluu toiminnan kehittämistä, tiimisi asiantuntijana toimimista, sairaanhoidollisia työtehtäviä sekä hoito- ja asiakastyötä. Voit olla kokenut konkari tai juuri valmistunut, tärkeintä on halu kasvattaa oma asiantuntijuutta ja jakaa siitä muulle tiimille. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä tai päivätyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

    Palkka

    Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi tehtävästä maksetaan tehtäväkohtaista lisää vastuualueesi mukaan sekä 1000€ rekrybonus (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

      Mitä me tarjoamme sinulle? 

      • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). 
      • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
      • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. 
      • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

      Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja, voimassa oleva lääkehoidon koulutus ja hygieniapassi - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

      Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.1.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

      Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään yksikönjohtaja Jenna Kokkala, 040 486 3870, [email protected].

      Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

      Tutustu Hoivakoti Lintumäen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Asiantuntijasairaanhoitaja, Hoivakoti Lintumäki

      Hämeenlinna
      Vakituinen
      1 - 2 vuotta
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 01.02.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Yrityksen koko: 
      Yli 1000 henkilöä
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti