Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiointipalvelupäällikkö

Etsitkö vastuullista ja innostavaa tehtävää, jossa pääset vaikuttamaan asiointipalvelujen kehittymiseen Espoossa?

Asiointipalvelupäällikkönä vastaat Espoon kaupungin konsernihallinnossa toimivien asiointipalvelujen toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä, seurannasta ja raportoinnista. Olet aktiivinen verkostotoimija, joka huolehtii sisäisestä ja ulkoisesta yhteistyöstä ja viestinnästä sekä asiointipalvelujen toiminnasta yhteisten prosessien ja toimintamallien mukaisesti.

Sinun alaisuudessasi toimiviin keskitettyihin asiointipalveluihin kuuluvat kaupungin asiointipisteet, Espoo-infot, sähköinen asiointi (contact center), Ison Omenan ja Kalajärven palvelutorit, palvelutorikonseptin koordinointi ja palvelutiedonhallinta. Asiointipalvelut ohjaa myös kaupunkitasoista, asiakaspalvelutyötä tekevien yksiköiden ja ammattilaisten asiointipalveluverkostoa.

Julkishallinnon palveluja siirtyy yhä enemmän verkkoon, jolloin asiakkaille annettavan digituen ja neuvonnan tarve lisääntyy ja prosesseissa korostuvat analytiikan ja robotiikan hyödyntäminen. Asiointipalvelupäällikkönä kehität asiakaspalvelukonseptiamme ja palveluvalikoimaamme vastaamaan toimintaympäristön ja asiakaskäyttäytymisen muutoksia. Päivitetyn toimintamallin myötä pyrimme palvelemaan asiakkaitamme joustavammin ja nopeammin. Neuvonnassa keskitymme entistä enemmän sähköisen asioinnin tukeen eli digitukeen.

Vastuullesi kuuluva palvelutorikonsepti on Espoossa kehitetty malli, jossa useita keskeisiä julkisia palveluja on sijoitettu yhteisiin tiloihin, yli organisaatiorajojen. Palvelutorikonseptin tavoitteena on parantaa asiakaspalvelua siten, että eri alojen ammattilaiset työskentelevät yhdessä, yhteisen asiakkaan hyväksi, kuntalaisten arkea helpottaen.

Asiointipalvelupäällikkönä johtamasi asiointipalvelujen kokonaisuus on 3,3 miljoonan euron ja noin 40 henkilön vastuualue. Suoria alaisia asiointipalvelupäälliköllä on kahdeksan.

Asiointipalvelupäällikkönä toimit asiointijohtajan sijaisena ja kuulut asioinnin johtoryhmään.

Työpaikan nimi ja osoite: Konsernihallinto, Asiointi, Virastopiha 2 C, 02770 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Tehtävä on virkasuhteinen ja vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään
- kokemusta ihmisten ja toiminnan johtamisesta
- vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- suomen, ruotsin ja englannin kielien suullista ja kirjallista taitoa
- asiakaspalvelutyön tuntemusta

Arvostamme
- kykyä toimia verkostomaisesti
- näyttöä tuloksellisesta toiminnan johtamisesta
- kokonaisuuksien hallintaa
- valmiutta etsiä uusia, luovia ratkaisuja kehittyvän kaupungin haasteisiin
- sujuvaa kirjallista ja suullista esitystaitoa, myös sosiaalisessa mediassa
- kokemusta talouden seurannasta
- Espoon kaupungin toimintaympäristön tuntemusta
- näkemystä monikanavaisista asiakas- ja asiointipalveluista ja erityisesti digitaalisen asioinnin kehittämisestä

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Voit kysyä työpaikan olosuhteista (esim. erityistarpeista) myös anonyymisti. Lähetä kysymyksesi [email protected]. Selvitämme asian sinulle paljastamatta henkilöllisyyttäsi esihenkilölle.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-128-23/fi_FI
Lisätietoja tehtävästä antavat asiointipalvelupäällikkö Hanna Kautto (26.9.2023 saakka), puh. 046 877 3908 ja va. asiointijohtaja Kari Sirviö, puh. 050 581 0906.
Työpaikan osoite: Virastopiha 2 C, 02770 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 5 003,71 €/kk
Työ alkaa: 01.11.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.09.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-128-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 12.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f01f21b2-84ff-452d-a902-b23c3769affb

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti