Skip to main content

Assistent inom småbarnspedagogik, Westends daghem

Vi söker dej som vill jobba som assistent inom småbarnspedagogik med barn i behov av stöd och vill göra deras dag menigsfull och trygg. Vi värdesätter ett intresse att lära sig mer om arbetet inom småbarnspedagogik. Arbetet sker i en grupp med 19 barn i åldern 1-5. Vi välkomnar dig till en arbetsgemenskap där fokus ligger på samarbete och öppen kommunikation.

Vi önskar att du är flexibel, kommunikativ och öppen för nya arbetsätt. Arbetet sker under handledningen av läraren och två barnskötare i gruppen. Ifall arbetet låter intressant får du gärna vara i kontakt så berättar vi mera!

Westends daghem har 7 barngrupper i två byggnader på samma tomt. Daghemmet ligger naturnära ett stenkast från skog och hav, men trots det vid goda kollektivtrafikförbindelser och både Mattby och Hagalund är lättåtkomliga. Vi erbjuder barnen en trygg, lugn och meningsfull vardag. Vi bemöter barn, föräldrar och kollegor varmt och respektfullt.

Arbetsplats och adress: Westends daghem, Hirbölevägen 1 A
Arbetstid: 38 timmar 15 minuter per vecka eller 30h 36 minuter tisdag-fredag.
Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Jobbet är för viss tid, tills 30.6.2023 eller enligt överenskommelse. Arbetsintervjuer hålls på distans via Teams. Befattningen kommer att fyllas så snart en lämplig sökande hittats.

Behörighetskrav: Uppgiften lämpar sig utmärkt för dig som vill hålla ett mellanår i dina studier och har intresse för att arbeta tillsammans med barn

Vi förutsätter: Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).
Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Ledare inom småbarnspedagogik Julia Grönvall, 040 636 5797 julia.gronvall@espoo.fi
Työpaikan osoite: Hirbölevägen 1 A, 02160 ESPOO
Palkkaus: Uppgiftsrelaterad lön: 2010,37 €/månad
Työ alkaa: 1.2.2023 - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 30.01.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-67-23/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 11.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11784838

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assistent inom småbarnspedagogik, Westends daghem

Espoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 30.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti