Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Assistentti, kesätyö


Etsimme asiakasyrityksellemme kesän ajalle oma-aloitteista ja aktiivista Assistenttia Helsinkiin. Aloitus tehtävässä on toukokuun aikana, viimeistään kesäkuun alussa ja sopimus tehdään kokoaikaisena elokuun loppuun tai puoleen väliin asti. Tämän jälkeen on toivomuksena, että henkilö voisi jatkaa osa-aikaisena noin 20 tuntia viikossa. Työ tapahtuu kesän aikana yrityksen toimistolla, työaika on 8-16, syksyllä työ voisi olla osittain myös etätyötä. Toimisto sijaitsee metroradan varrella. 

Monipuoliseen tehtävään sisältyy mm.:

  • puhelimeen vastaamista
  • laskutukseen liittyviä tehtäviä
  • kokousmuistioiden tekoa mm. viikkokokouksissa
  • postin käsittelyä, siihen liittyen mm. palkkoihin liittyvän materiaalin skannaamista
  • sisäiseen tiedottamiseen liittyviä asioita
  • yleisiä toimistotehtäviä

Sinulta odotamme kokemusta toimistotehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen laskutuksesta. Sinulla on ajan tasalla olevat IT valmiudet, arvostamme mm. Excelin osaamista. Henkilönä olet reipas, positiivisesti työhön ja työkavereihin suhtautuva tekijä, joka työskentelee mielellään mukavan tiimin jäsenenä. Osaat myös kysyä asioita ja autat mielelläsi muita. Voit olla kokeneempi assistentti, tai vaikkapa alan opiskelija, jolla on kuitenkin jo jonkin verran kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön ja hyvän mahdollisuuden jatkaa osa-aikaisena kesän jälkeen. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys. 

Lisätietoja antaa mielellään Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010, [email protected]. Haethan paikkaan mahdollisimman pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Ota yhteyttä:

Puhelin:
030 60900

Sähköposti:
[email protected]

Sijainti: Mikonkatu 8, Helsinki

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Onnea työnhakuun!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assistentti, kesätyö

Eilakaisla
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Company Personnel: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti