Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Assistentti työpaikkapalveluihin OP Osuuskunnalle

Etsimme assistenttia työpaikkapalveluihin OP Osuuskunnalle Helsingin Vallilaan – ehkä se olisit juuri sinä?

Assistenttina pääset toimimaan uusien työntekijöiden perehdytyskierrosten vetäjänä Vallilan toimitiloissa ja opastamaan vierailijaryhmiä OP Museossa. Sekä perehdytyksiä että opastuksia tarjotaan niin suomeksi kuin englanniksi, joten toivomme sinulta löytyvän molempien kielten sujuvaa osaamista. Työ pitää sisällään paljon erilaisten ihmisten kanssa toimimista ja monenlaisiin kohtaamisiin sujahtamista niin sisäisten kuin ulkoistenkin toimijoiden kanssa.

Uudelta tiimin assistentilta toivommekin löytyvän erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, sillä tehtävä vaatii esillä oloa ryhmien edessä. Rohkeus ja halu toimia erilaisten ihmisten kanssa on tärkeää tehtävässä menestymistä ajatellen.

Tehtäviisi kuuluu myös johdon tukena oleminen heidän erilaisten toimeksiantojensa toteuttamisessa sekä muissa assistentin tehtävissä toimiessa. Työ tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, joten kyky oman työn aikatauluttamiseen sekä tottumus työtehtävien priorisointiin on tehtävässä tarpeen.

Arvostamme oma-aloitteista ja omatoimista asennetta työn tekemisessä. Saat ympärillesi upean kehitysmyönteisen tiimin, jossa sparraillaan yhdessä ja tehdään hommia tiimin yhteisiä tavoitteita kohti. Plussaa on, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta assistentin töistä tai AMK-tasoinen koulutus.

Ja nyt ne hakuohjeet: klikkaa ilmoituksen ohessa olevaa Hae paikkaa -painiketta, ja täytä tietosi lomakkeelle. Muista lisätä myös CV:si mukaan. Me olemme sinuun sen jälkeen yhteydessä. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jätä hakemista huomiseen!

Tehtävässä on käytössä hybridimalli, joten Vallilan upeissa toimitiloissa työskentelyn lisäksi sinulla on mahdollisuus etätyöhön.

Työsuhde valitun henkilön kanssa solmitaan Tribedon kanssa ja tehtävä on määräaikainen maaliskuun 2023 loppuun saakka. Jatko tämän jälkeen on mahdollinen.

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, voit lähettää minulle sähköpostia jaana.puhakka-tanke@op.fi.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assistentti työpaikkapalveluihin OP Osuuskunnalle

Helsinki
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 19.10.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti