Skip to main content

Astiahuoltaja, ravintolatyöntekijä ja kassatarjoilija henkilöstöpooliimme

Laumaannu kanssamme
Kuuleeko Joensuu! Haemme astiahuoltajaa, ravintolatyöntekijää ja kassatarjoilijaa henkilöstöpooliimme

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoon, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Tule töihin Compass Groupin Kispo -henkilöstöpooliimme. Työskennellessäsi Compass Groupin sisäisen resursointipalvelun Kispon kautta voit työskennellä silloin tällöin tai pidempiä aikoja yrityksen eri ravintoloissa ja toimipaikoissa. 

Kispo-poolin toiminta ulottuu ympäri Suomea ja työllistämme osaajia mm. oppilaitosten ja korkeakoulujen, päiväkotien sekä palvelutalojen palvelutiimeihin. Etsimme nyt työntekijöitä Joensuuhun!

Työskennellessäsi ekstrana, voit itse päättää milloin teet töitä ja milloin taas haluat nauttia vapaista tai voit työskennellä meillä vaikkapa opiskelun ohessa.

Astiahuoltajana tehtäviisi kuuluu astiahuolto ja keittiön siisteyden ylläpito.

Ravintolatyöntekijänä toimit monipuolisissa keittiön ja salin avustavissa työtehtävissä.

Kassatarjoilijana toimit aurinkoisena asiakaspalvelijana asiakkaillemme ja vastaat asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta. Toimit työssäsi kassa- ja asiakaspalvelutehtävissä osallistuen joustavasti muihinkin ravintolamme työtehtäviin.

Työssänne osallistutte myös omavalvonnan, ja työturvallisuuden seurantaan ja asiakaspalveluun. 

Työ on tarvittaessa työhön kutsuttava ja työvuorot vaihtelevat toimipaikan sekä tehtävän mukaisesti.

Tässä laumassa hymy ei hyydy

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Meillä ihmiset ovat tärkeitä – niin asiakkaat kuin työntekijätkin. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme edelläkävijyytemme alalla nyt ja tulevaisuudessa.

Tee laumasta kokoaan suurempi ja liity joukkoomme

Tehtävään vaaditaan soveltuvaa koulutusta tai aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja innostusta sekä palavaa halua tuottaa asiakkaillemme palvelukokemuksia ja makuelämyksiä.

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi viimeistään 28.7.2024. Huomaathan, että sovimme haastatteluista myös ennen hakuajan päättymistä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti