Skip to main content

Astiahuoltaja Rovaniemen yliopistolle

Loistaisitko meillä?  

Hellurei Rovaniemi! Olemme astiahuoltajaa vaille täydellinen lauma

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity joukkoomme, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan

Lapin yliopiston ravintolat Petronella ja Felli ovat kampus-ravintoloita. Toimintamme on monipuolista alkaen aamupalasta jatkuen lounaalla ja päivällisellä. Päivän aikana palvelemme myös pienet ja suuret kokouskahvitukset kuin myös erilaiset edustustilaisuudet, bufeet, lautastarjoilut ja coctailtilaisuudet. Asiakkainamme on opiskelijat, yliopiston henkilökuntaa, kokous -ja konferenssi vieraat ympäri maailmaa. Palvelemme asiakkaita myös 24/7 marketin muodossa lisäksi Petronellassa toimii grillipiste. Olemme savuton työyhteisö.

Astiahuoltajana työtehtäväsi on huolehtia astiahuollosta ja puhtaanapidosta. Osallistut tarvittaessa keittiön avustaviin tehtäviin. 

Näillä ominaisuuksilla pärjäät tehtävässä ja hymy ei hyydy

Olet reipas, innostava tiimikaveri ja omaat oikean motivaatio työhön. Perehdytämme paikan päällä. Tehtävässä tarvitaan suomen sekä englannin kielen taitoja.

Tarjolla tänään – mahtava lauma 

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Yhtenä laumana, ole hyvä!

Hae mukaan viimeistään 12.8.2024. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti