Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aulapalveluhenkilö Jyväskylään

Etsimme Jyväskylään

AULAPALVELUHENKILÖÄ

Coorin aulapalveluhenkilönä olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön.

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (37,5h/viikko). Työvuorot ovat arkisin klo 8-16. Mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön, vaihtelevien työtehtävien sekä mukavan työporukan lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja hyvin ennustettavat työajat. 

Huolehdimme, että saat hyvän perehdytyksen kohteisiin ja Coorin toimintatapoihin. Saat myös käyttöösi Coorin työsuhde-edut, kuten lounas- ja virike-edun, mahdollisuuden liittyä vapaaehtoiseen sairauskassaan, laajan työterveyshuollon, sekä Auntie - mielen hyvinvointipalvelun verkossa.  

Tehtävästä tarkemmin:

Aulapalveluhenkilönä teet monipuolista asiakaspalvelutyötä kansainvälisessä ympäristössä, asiakkaan viihtyisissä tiloissa.

Tuleviin työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • vieraiden vastaanottoa ja opastamista
  • neuvottelutiloihin ja kokoustekniikkaan liittyviä avustavia tehtäviä
  • erilaisten palvelupyyntöjen vastaanottamista, välittämistä ja seurantaa
  • postin, rahdin ja kuriirilähetysten vastaanottamiseen ja lähettämiseen liittyviä tehtäviä
  • kamera-, kulunvalvonta sekä hälytysjärjestelmien käyttöä

Aulapalvelu on asiakkaallemme tärkeä palvelu. Asiakkaan henkilökunta turvautuu aulan apuun monissa heidän tehtäviensä ja toimintojensa kannalta keskeisissä asioissa. Palveluumme luotetaan ja sitä arvostetaan.

Mitä toivomme sinulta?

Hallitset hyvin tavanomaisimmat toimisto-ohjelmat, ja toimistoympäristön tavallinen tietotekniikka on sinulle tuttua. Perehdytämme käytössämme oleviin järjestelmiin ja laitteisiin, mutta aiempi kokemus tai ymmärrys erilaisista teknisistä turvallisuusjärjestelmistä on eduksi. Kansainvälisessä ympäristössä tarvitset hyvän suomen kielen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Lisäksi tarvitset tehtävässä:

  • Vartijakortin,
  • EA1 kortin,
  • työturvallisuuskortin ja
  • B-ajokortin.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja henkilöluottotietojen tarkastus ennen töiden aloitusta sekä huumausainetestaus työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

Kiinnostuitko?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 31.3. mennessä. Toivomme, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella.

Lisätietoja sinulle antaa Sauli Salonen, 010 234 2096, ma-pe klo 8-17.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aulapalveluhenkilö Jyväskylään

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti