Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Aulapalveluvastaava, Espoon kulttuurikeskus

Aulapalveluvastaava toimii Espoon kulttuurikeskuksen aulapalvelutiimin vetäjänä vastaten asiakaspalvelusta ja sen kehittämisestä, aulahenkilöstön työvuorosuunnittelusta, tilavarausten ja tilojen hallinnoinnista, sekä talon sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä talon eri toimijoille ja asiakkaille. Aulapalveluvastaavan työtehtäviin kuuluu kulttuurikeskuksen asiakaspalvelussa tarvittavan vakinaisen henkilöstön sekä tuntityöntekijöiden resursointi ja työtehtävien koordinointi, kassatilitykset, osto- ja myyntilaskut sekä lipunmyyntijärjestelmien pääkäyttö ja raportointi. Aulapalveluvastaava osallistuu myös tapahtumien ja tilaisuuksien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Aulapalveluvastaava tekee tiivistä yhteistyötä Espoon kulttuurikeskuksen toimijoiden ja yhteistyökumppanien kanssa vastaten asiakkuuksien ja palveluiden organisoinnista. Lisäksi hän vastaa järjestyksen- ja kulunvalvontaan sekä henkilö- ja kiinteistöturvallisuuteen liittyvistä toiminnoista.

Aulapalveluiden toiminnan kehittäminen on tärkeä osa valittavan henkilön työnkuvaa. Aulapalveluvastaava työskentelee tuotantopäällikön alaisuudessa ja johtaa aulapalvelutiimiä, joka koostuu vakituisista sekä tuntityöntekijöistä.

Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta asiakkuuksien menestyksekkäästä hoitamisesta, kokemusta tiiminvetäjän työstä, asiakkuuksien ohjaamisesta ja johtamisesta, taloushallinnon osaamista, järjestelmien tuntemusta sekä erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Edellytämme näkemystä ja intoa kehittää kulttuurikeskuksen palveluita, toimintaa ja tarjontaa vastaamaan muuttuvan toimintaympäristön sekä eri asiakasryhmien tarpeita. Lisäksi edellytämme Microsoft Office toimisto-ohjelmien sujuvaa käyttöä, kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti) ja kokemusta kulttuuri-, kokous- ja tapahtuma-alasta sekä yleisötilaisuuksien järjestämisestä.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta, turvallisuusosaamista, paineensieto- ja organisointikykyä, AV-laitteiden käyttökokemusta sekä kulttuuri- ja tapahtuma-alan monipuolista tuntemusta.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon kulttuurikeskus / Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / vko (vuorotyö). Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä
Tehtävä on vakinainen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu-, opisto- tai ammattitutkinto.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-106-23/fi_FI
Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Tero Kaakkunen / [email protected] puh. 050 4946788, tavoitettavissa puhelimitse:
pe 19.5. klo 12-15
ma 22.5. klo 14-16
to 25.5. klo 14-16
ma 29.5. klo 12-16
Työpaikan osoite: Kulttuuriaukio 2, 02100 ESPOO
Palkkaus: 2593,69 €/kk + mahdolliset lisät
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.06.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-106-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c0558a78-d3fe-40d7-b597-d46353ae80c7

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti