Skip to main content

Automaatioasentaja kiinteistöhuoltoon, Caverion

Caverion Suomi Oy, Tampere

Etsitkö vastuullista, luotettavaa ja vakavaraista työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Kaipaatko monipuolisia töitä, joissa pääsee sopivasti haastamaan itseään? Saatat olla etsimämme ammattitaitoinen automaatioasentaja tiimimme vahvistukseksi Tampereelle. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö - oletko sinä uusi vahvistuksemme?

Tehtäväsi

Tulet työskentelemään kiinteistöautomaation huolto-, ylläpito- ja projektitehtävissä saneeraus- ja huoltosopimuskohteissa osana 12 hengen automaatiotiimiämme. Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi antureiden, kenttälaitteiden, alakeskusten ja huonesäädinten huolto-, asennus- ja kytkentätyöt. Tyypillisiä asiakaskohteitamme ovat Tampereen seudun liikekiinteistöt ja julkiset rakennukset kuten koulut.

Tarjoamme sinulle

Ihmiset eli caverit ovat toimintamme sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Saat kattavan perehdytyksen ja haastamme sinut kehittymään urallasi: tukenasi tässä on ammattitaitoinen tiimi. Teemme yhdessä merkityksellistä työtä; toimintaamme ohjaa esimerkiksi energiatehokkuuden tavoittelu sekä asiakkaidemme kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten toiminnan varmistaminen. Me teemme, mitä lupaamme - teemme sen yhdessä sekä tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme.

Caverionin työntekijänä sinulla on käytössäsi kattavat henkilöstöedut, kuten ePassi liikunta/kulttuurietu, työsuhdepolkupyöräetu, laajat työterveyspalvelut sekä jatkokoulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Nykyaikaiset työkalut antavat sinun keskittyä olennaiseen. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • Koulutus esimerkiksi automaatio- ja/tai sähköalalta
  • Aikaisempaa kokemusta alalta siten, että kykenet itsenäiseen työhön
  • Aito kiinnostus ja innokkuus automaatiota kohtaan – halu oppia uutta
  • Asennoidut työhön fiksusti ja sinulta löytyy ongelmanratkaisutaitoja
  • Yleiset tiimityötaidot: tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • Asiakaslähtöisyys: otat asiakkaan tarpeet huomioon

Katsomme eduksesi:

  • Automaatiojärjestelmien osaaminen
  • Automaation perusohjelmointitaidot esim. uuden anturin asennuksen yhteydessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Petteri Vesanen, p. 050 4675433 tai sähköpostitse [email protected].

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 31.12.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Caverion on älykkään ja kestävän rakennetun ympäristön asiantuntija, joka mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme kiinteistöjen, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: perus- ja älyteknologioiden asennuksesta sekä huollosta ja kunnossapidosta palvelujen johtamiseen sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa, lähes 14 500 caverimme voimin. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli yli 2,3 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä. 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatioasentaja kiinteistöhuoltoon, Caverion

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.12.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Oulu
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kajaani
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kittilä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti