Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automaatioinsinööri

Vahvistamme Aggregates -liiketoiminta-alueen Automation tiimiämme Tampereella ja etsimme nyt Automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen

 

Tehtävästä

Automaatioinsinöörinä pääset kehittämään ja testaamaan uusia teknologioita, konsepteja ja toimintoja liittyen Metso Outotecin murskaus- ja seulontalaitteiden ohjausjärjestelmiin ja automaatioon. Osallistut kehityshankkeiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Arvioit systemaattisesti erilaisia ​​ratkaisuvaihtoehtoja teorian, simulaatioiden sekä tehdas- ja kenttätestausten avulla.

 

Työ sisältää tutkimusta ja teknologian kehittämistoimia, toiminnallisuuden suunnittelua, järjestelmätestausta ja alihankinnan sekä projektin etenemisen valvontaa. Huolehdit myös tuotedokumentaatiosta ja teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa maailmanlaajuisesti. Olet yhdessä muun tiimin kanssa vastuussa vaihtelevista erityisprojekteista.

 

Tarkemmat työtehtäväsi voidaan sopia osaamisesi ja kokemuksesi mukaan ja muokata niitä luonnollisesti aina kehittymisesi mukaan toiveitasi vastaaviksi. Meille on tärkeää että tekijät viihtyvät, kasvavat roolissaan ja saavat uusia vastuualueita niitä toivoessaan.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä, toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta koneiden automaatio- ja ohjausjärjestelmistä. Arvostamme, jos sinulla on käytännön tietoa myös diesel- ja/tai sähkökäyttöisistä koneista ja ohjelmoinnista. Sinulla on ylempi tai alempi korkeakoulututkinto sopivalta alalta kuten sähkö tai automaatio.

Henkilönä olet ennakoiva ja analyyttinen, ja sinulla on käytännönläheinen asenne ja halu oppia tekemällä. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä globaalissa työympäristössä. Sinulla on sujuva englannin kielen taito sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tehtävä edellyttää satunnaista matkustamista.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen roolin globaalissa, ystävällisessä ja kunnioittavassa työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus innovoida ja työskennellä itsenäisesti monipuolisten ja mielenkiintoisten tuotteidemme parissa. Päivittäisessä työssä sinua tukee tiimi huippuluokan ammattilaisia ja Metso Outotec mahdollistaa myös mielenkiintoisia uramahdollisuuksia.

 

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä:

Jouni Rahkomaa, puhelimitse: +358408379351, soitot klo 8.30-16.00.

 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkaodotuksineen Metso Outotecin urasivun kautta viimeistään 14.8.2022.

 

Hakuaika on normaalia pidempi kesälomista johtuen, käymme hakemuksia kuitenkin läpi jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Metso Outotec vaikuttavuus

Metso Outotec synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Metso Outotec synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Metso Outotec

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Metso Outotec Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatioinsinööri

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti