Skip to main content

Automaatiosuunnittelija (Software engineer)

Etsimme asiakkaallemme STERIS FINN-AQUA Tuusulaan kasvun vahvistukseksi

 

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA (SOFTWARE ENGINEER)

  

STERIS FINN-AQUA kehittää, valmistaa ja markkinoi prosessilaitteita lääketehtaille ja biotekniikkayrityksille. Finn-Aqua® puhdasvesitislaimet ja höyrysterilaattorit ovat alallaan käsitteitä ja yhtiöllä on vahva teknologiatausta. Yli 98 % tuotannosta suuntautuu vientiin. Tuusulassa sijaitsevassa yrityksessä työskentelee yli 180 alan ammattilaista.

STERIS FINN-AQUA kuuluu kansainväliseen STERIS Corporation –yhtymään, joka on listattu New Yorkin arvopaperipörssissä. Yhtymän liikevaihto on noin 4 mrd USD ja henkilöstöä on noin 16 000. www.steris.com

  

Suunnittelijan tehtävässä olet osa seitsämän henkilön tiimiä ja saat oman tutorin hyvän perehdytyksen varmistamiseksi. Työnkuva on moninainen eli koneet räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää koneiden toiminnan ymmärtämistä ja soveltamista sekä asiakkaan tietopuolen rajapintojen ymmärrystä (logiikat, operointipaneelit, kenttäväylät). Raportointityökalujen tuntemus ja niiden kehittäminen katsotaan eduksi. Työ sisältää jatkuvaa muutostenhallintaa ja asioiden järjestelmällistä dokumentointia. Työssä pääset osaamisen karttuessa matkustamaan ja tukemaan huoltoasentajia tarvittaessa asiakkaiden luona.  

 

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (automaatioinsinööri/DI/teollisuusautomaatio)
  • Siemens/Rockwell ohjelmointi-osaamista
  • prosessikaavion lukutaitoa
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • englannin kielen taitoa
  • PC-pohjaisten automaatioiden tunteminen on eduksi (esim. iFix, WinCC, FactoryTalk SE)

  

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittymään mielenkiintoisten ja erikoisten laitteiden valmistuksen ja tuotekehityksen parissa. Yhtiö tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja liukuvan työajan.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 31.10.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Yhtiöiden Kati Kulin, puh. +358 40 7160 379 ja Maarit Halonen, puh. +358 44 084 5556

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatiosuunnittelija (Software engineer)

Uusimaa
Tuusula
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti