Skip to main content

Automaatiosuunnittelijoita teollisuuteen, Caverion

Teollisuuden suunnittelun ammattilainen! Haluatko olla mukana parantamassa teollisuusasiakkaidemme tuotantotehokkuutta, käyttövarmuutta ja kunnossapidon prosesseja? Tai auttaa digitaalisilla ratkaisuilla teollisuusasiakasta käyttövarmuuteen ja ennakoivaan kunnossapitoon? Meillä Caverionilla pääset työskentelemään moderneimpien teknologioiden parissa ja luomaan ratkaisuja teollisuuden tuotannon kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Tehtävässä pääset myös näkemään kättesi jäljen - läheinen suhde asiakkaisiin tarjoaa mahdollisuuden nähdä suunnitteluratkaisujasi tuotannossa ja seurata vaikutusta asiakkaan prosessiin.

Toimintamme kasvun myötä etsimme nyt automaatiosuunnittelijoita meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Tarjolla on täydellinen tehtävä automaatio- / sähkösuunnittelun osaajalle, joka haluaa päästä toimimaan monipuolisissa projekteissa tiiviissä asiantuntijayhteisössä.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

 • Teollisuuden automaatio- ja sähkösuunnittelutehtävät
 • Itsenäiset, pienemmän osakokonaisuuden suunnittelutehtävät
 • Yhteistyötä sisältävät, kattavammat suunnitelmat
 • Suunnitteluprojektien toteutus ja seuranta

Käytössäsi ovat nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelupalveluissa pääset työskentelemään aidosti monipuolisessa ympäristössä. Yhtenä päivänä työpäiväsi kuluu toimistolla tai kotikonttorilla, kun taas toisena päivänä laitat suojavarusteet päälle ja suuntaat teollisuuslaitokselle. Toimipisteitämme on ympäri Suomea, mikä tuo joustoa muuttuviin elämäntilanteisiin. Teemme tiivistä yhteistyötä toimipisteiden kesken ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä – tukenasi on ammattitaitoiset kollegat toimipisteelläsi ja ympäri Suomen.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä Caverionilla työtä tehdään yhdessä oppien ja onnistumisista iloiten. Haastamme ja inspiroimme toisiamme, johdamme esimerkillä, tutkimme uusia mahdollisuuksia ja kehitymme. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä työyhteisössä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

 • Soveltuva insinööri- tai DI-tason koulutus
 • Muutaman vuoden kenttäsuunnittelukokemus
 • Ratkaisuhenkisyyttä ja vuorovaikutustaitoja myös asiakasrajapinnassa
 • Itseohjautuva, työhön tarttuva työote – yhteistyötaitoja unohtamatta
 • Kykyä työturvallisuuden huomioimiseen osana suunnittelua
 • Valmius omaksua uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä

Katsomme eduksesi:

 • Kokemuksen automaation kenttäsuunnittelusta
 • Piirikaavioiden ja CAD-pohjaisten piirto-ohjelmien hallinta
 • Tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmistojen hallinta (mm. ProElina, ALMA)
 • Muu automaatio- ja sähkötekninen osaaminen

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

 • Mahdollisuuden kehittyä teollisuuden suunnittelun ja/tai digitaalisten ratkaisuiden ja IoT:n huippuosaajaksi yhdessä toimialan johtavista yrityksistä.
 • Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.
 • Selkeät tavoitteet, jotka auttavat sinua suoriutumaan työstäsi. Palkitsemme hyvästä suorituksesta.
 • Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.
 • Sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Tulevia työkavereitasi saattavat olla vaikkapa Toni, Jari tai Kenneth. Katso myös täältä, millaista meillä on olla töissä.

Ja mikä tärkeintä - meillä olet turvassa.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin. Työhyvinvointi perustuu ennen kaikkea turvallisuuden tunteeseen. Työturvallisuutemme taso onkin yksi alamme parhaista, mutta meille turvallisuus tarkoittaa paljon muutakin. Meille turvallisuus on luottamusta, vapautta olla oma itsensä, uramahdollisuuksia, mielekkäitä työtehtäviä, vastuullisuutta, vakautta, reilua korvausta työstä, pitkiä työsuhteita, merkityksellistä työelämää ja inhimillisyyttä vaihtelevissa elämäntilanteissa. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 19.7.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Caverionin Teemu Kinnunen; [email protected] tai 0503786087. Parhaiten tavoitat Teemun arkisin päiväsaikaan.

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Työcavereiksi saat noin 15 000 huippuammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta! 

www.caverion.fi @CaverionSuomi 

#BuildingPerformance #NäinSyntyyEnergiaviisaus #Caverion

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti