Skip to main content

Haussa uusi työ, jossa jokainen päivä on erilainen?

Etsimme automyyjää Loimaalle!

Tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen myyntityöhön; työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu autoliikkeessä, puhelimitse sekä sähköisiä kanaviamme käyttäen. Ajoittain pääset palvelemaan asiakkaita myös englanniksi.

Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen, sillä uusien ja vaihtoautojen lisäksi tulet myymään myös raskaskonekalustoa. Toivommekin, että tuloksellinen myyntityö on sinulle ennestään tuttua ja olet asiakkaiden kanssa kuin kotonasi! Taskustasi voisi löytyä myös kaupallinen koulutus! Olemme paikallinen autokauppa – arvostamme myös paikallistuntemustasi!

Etsimme tekijää, jolle tiimityö on enemmän sääntö kuin poikkeus. Tarvittaessa kykenet tekemään päätökset myös itsenäisesti. Olet myyntihenkinen, autot ja autoilu ovat intohimosi ja tavoitteenasi on aina tyytyväinen asiakas! 

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn sekä houkuttelevan palkkauksen - omalla työpanoksella on välitön vaikutus tilipussiin! Kaupan päälle saat mukavat työkaverit ja säännöllisen työajan – palvelemme asiakkaita arkisin ja lauantaisin.

Onko tässä paikka jota olet etsinyt? Haluatko kehittyä kanssamme automyynnin ammattilaiseksi? Jätä hakemus tai kysy lisää tehtävästä!

 

Eezy Henkilöstöpalvelut Loimaa

Tiina Vähämäki
HR-koordinaattori
Henkilöstöpalvelu Syrjälä Oy
050 363 1344
loimaa.eezy@eezy.fi

www.eezy.fi

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automyyjä

Eezy Oyj
30300 Forssa
31640 Humppila
31500 Koski Tl
32200 Loimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Päijät-Häme
Eezy Oyj
Kanta-Häme
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti