Skip to main content

Automyyjä, K-Auton vaihtoautomyyntiin Lahteen

Hakuaika alkaa: 07.06.2023
Hakuaika päättyy: 25.06.2023

Nykyinen tai tulevaisuuden huippumyyjä - ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Tarvitsemme K-ryhmään innokkaan ja aktiivisen vaihtoautomyyjän tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat itse asiakassuhteittesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun piinkova ammattilainen. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen ja yrittäjähenkinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen provisiomallin, jossa hyvällä suorituksella pääsee erinomaisiin ansioihin. Meillä myyjä tienaa keskimäärin yli 4000€/kk ja parhaat myyjät selkeästi yli tuplasti
  • muut merkittävät työsuhde-edut ja Kesko konsernin edut
  • erinomaisen, huolella valitun ja kilpailukykyisesti hinnoitellun, lähes 3000 vaihtoauton valikoiman
  • päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota
  • useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa sekä koulutusta roolisi tueksi
  • erittäin ammattitaitoisen ostotiimin toiminnot myynnin tueksi
  • paljon asiakaskontakteja sekä houkuttelevan autovaraston jonka kysynnästä huolehdimme yhdessä päivittäin
  • markkinoiden kysytyimmät merkkiedustukset
  • innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit

Odotamme sinulta:

  • Myynnin nälkää, mikä näkyy innokkuutena, aktiivisuutena ja haluna tehdä kauppaa
  • Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja, sekä kykyä tuottaa alan paras asiakaskokemus
  • Digi-kanavien tuntemusta ja palavaa halua hyödyntää kanavia asiakaspalvelussa
  • Halua sekä kykyä oppia ja kehittyä ihan koko ajan lisää
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtäsi kohtaan
  • Automyynnin aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi
  • vähintään B -ajokorttia,
  • sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito auttaa tehtävässä merkittävästi

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Meillä asenne ratkaisee - hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi! Avuksesi saat laadukkaan brändin sertifioidut koulutukset tukemaan sinua menestykseen.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antavat: aluemyyntipäällikkö Marko Leivo, 050 529 3730 tai myyntipäällikkö Ville Laiti, 050 390 5214.

Lähetä hakemuksesi 25.6.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Huomioithan että haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automyyjä, K-Auton vaihtoautomyyntiin Lahteen

Lahti
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti