Skip to main content

Avoin hakemus

Lähetä meille avoin hakemuksesi, niin olet mukana työnhaussa Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueen asiakastoimeksiannoissamme. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen pooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista työmahdollisuuksista ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät. Työnhakijanamme saat tietoa meillä avoinna olevista työpaikoista mm. sähköisistä uutiskirjeistämme ja kohdennetuista tippikirjeistämme.

Lähetä avoin hakemuksesi jo tänään!

Voit olla kokenut tekijä tai vasta työurasi alussa oleva aloittelija. Meillä Poolialla on asiakkaita laajasti koko Pohjanmaan alueella heillä on jatkuvasti kysyntää eri alojen osaajille! Tarjoammekin sinulle nyt mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

Hakuohjeet

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun lähettämällä meille hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen. Liitäthän hakemukseesi CV:n lisäksi pienen esittelyn itsestäsi ja ne tehtävät ja toimialat, joiden työpaikoista olet kiinnostunut.

Olet mukana haussa, kun lähetät hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta klikkaamalla ”Hae työpaikkaa” -painiketta.

Rekrytointikonsulttimme käyvät hakemuksia läpi päivittäin. Vaikka sopivaa työpaikkaa ei heti löytyisikään, niin hakemuksesi voi tuottaa hedelmää myös tulevaisuudessa! 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus

Keski-Pohjanmaa
Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti