Skip to main content

Verkostoidu kanssamme

Haemme meille henkilöitä, jotka haluavat kehittää itseään, jakaa tietotaitoaan myös työkavereille ja työskennellä tuottaen arvoa asiakkaillemme. Insta kasvavana perheyrityksenä työllistää yli 1100 huippuosaajaa useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Erityisosaamistamme on turvallinen digitalisaatio sekä kyberturvallisuus, teollinen automaatio, johtamisen ratkaisut ja puolustusteknologia.  

Meillä työskentelee alojensa asiantuntijoita niin developerin, asentajan, arkkitehdin, controllerin,  harjoittelijan, automaatioinsinöörin kuin monella muullakin tittelillä! Kaikkia yhdistää halu tinkimättömään lopputulokseen, yhdessä tekemiseen ja asiakkaiden palvelemiseen. Perheyrityksessä pidämme aidosti huolta työntekijöistämme. Joustavien työaikojen ja perhemyönteisen kulttuurin vuoksi työ ja vapaa-aika pysyvät meillä hyvässä tasapainossa; meillä voidaan hyvin ja viihdytään pitkään! Pelkästään tämän tekstin perusteella ei tarvitse hakupäätöstä tehdä, vaan voit lukea meistä ja projekteistamme lisää urasivuiltamme.

Jos unelmatyötäsi ei löydy juuri nyt hakuilmoitusten joukosta, voit kertoa itsestäsi lisää verkostoitumalla kanssamme. 

Haluaisimme erityisesti kuulla, mistä juuri sinä innostut ja minkä parissa haluat työskennellä! Verkostoitumalla saat suoraan sähköpostiisi myös ilmoituksia sinua kiinnostavista työmahdollisuuksista meillä Installa! 

Verkostoidu ja lähetä sen kautta CV:si meille heti tänään!  

Haluatko jutella suoraan avoimista paikoista? Voit olla yhteydessä rekrytiimiimme mailitse rekry(at)insta.fi. 

Insta luo ja turvaa digitaalista tulevaisuutta. Olemme luotettava kumppani teollisuuden, puolustuksen ja kyberturvallisuuden asiakkaillemme. Yhdistämällä huippuosaamisen ja älykkään teknologian kehitämme turvallisuutta ja suorituskykyä yhä nopeammin muuttuvassa digitalisoituvassa maailmassa. Ihmiset, osaaminen ja vastuullisuus ovat toimintakulttuurimme perusta. Vuonna 2022 perheyhtiömme henkilöstömäärä oli noin 1 150. Lisätietoja: www.insta.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti