Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Avoin hakemus Group Financial & HR Services -yksikköön

Hakuaika alkaa: 24.04.2023
Hakuaika päättyy: 31.12.2024

Etsitkö töitä tai harjoittelupaikkaa HR:n, palkanlaskennan tai talouden asiantuntijatehtävissä? Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia ja päästä kirjoittamaan oman kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan?

K-ryhmän Group Financial & HR Services -yksikössä toimii K-ryhmän energinen ja uudistuva joukkue, joka tuottaa ja kehittää K-ryhmälle talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Meidän vastuullamme on varmistaa, että K-ryhmällä on käytössään laadukkaat digitaaliset ja automaatioratkaisut, sekä paras asiantuntijuus ja liiketoimintaymmärrys palveluiden tuottamiseen.

Meillä toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tarjoamme sinulle:

  • Haasteellisen ja palkitsevan tehtävän sekä kehittyvän toimintaympäristön, jossa muutos on jatkuvaa
  • Työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit, jotka tukevat toisiaan
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
  • Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat
  • K-ryhmän kattavat henkilöstöedut
  • Joustavasti etä- ja lähityötä yhdistelevän hybridityömallin

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lähetä avoin hakemuksesi oheisen linkin kautta ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli juuri sinulle sopivia työtehtäviä avautuu.

Hakulomakkeen täyttämällä annat suostumuksesi siihen, että hakemuksesi säilyy rekrytointijärjestelmässämme 15 kuukauden ajan.

Tarkastamme valittavalta henkilöltä luottotiedot ennen työsuhteen alkua.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti