Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

AVOIN HAKEMUS, kassa/myyjä

Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä asiakaspalvelun parissa asiakasyrityksissämme ympäri Keski-Pohjanmaan seutua. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen asiakaspalvelupooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu kassatehtävät, asiakaspalvelua ja tuotteiden esillepanoa. Näiden tehtävien lisäksi päivään kuuluu myös yleisestä siisteydestä huolehtimista, kuorman purkua ja hyllyjen täyttöä. Pääset myös oppimaan Veikkauksen ja Toton ihmeellistä (ja helppoa) maailmaa. Työsuhteita on tarjolla määräaikaisista vakituisiin.

Edellytykset

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä, oma-aloitteisia ja motivoituneita tekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen. Odotamme hakijalta myös tarkkuutta ja huolellisuutta sekä kykyä työskennellä tehokkaasti tiimissä ja yksin. Sinulla on kyky rauhallisesti ja tehokkaasti käsitellä erilaisia asiakastilanteita. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä katsotaan eduksi.

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. 

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AVOIN HAKEMUS, kassa/myyjä

Keski-Pohjanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.12.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti