Skip to main content

AVOIN HAKEMUS, kuljetus ja logistiikka

Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä kuljetuksen ja logistiikan parissa asiakasyrityksissämme ympäri PK-seudun. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen kuljetus- ja logistiikkapooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.

Työtehtävät

Tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi jakeluautonkuljettaja, kuorma-autonkuljettaja, logistiikkatyöntekijä tai varastotyöntekijä. Työsuhteita on tarjolla määräaikaisista vakituisiin.

Edellytykset

Etsimme reippaita ja motivoituneita tekijöitä, jotka eivät pelkää tarttua toimeen. Voit olla joko alan kokenut ammattilainen tai vasta urasi alussa oleva tekijä. Hyvä fyysinen kunto sekä kuljetusalan tehtävissä C/CE-ajokortti sekä ammattiajolupa katsotaan eduksi. 

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. 

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AVOIN HAKEMUS, kuljetus ja logistiikka

Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti