Skip to main content

AVOIN HAKEMUS, Metallityöntekijä

Meillä on jatkuvasti tarjolla uusia mielenkiintoisia tehtäviä metallityön parissa asiakasyrityksissämme ympäri Etelä-Pohjanmaan seutua. Kiinnittämällä itsesi mukaan tähän avoimeen metallityöntekijänpooliin saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja voit valikoida joukosta juuri sinua kiinnostavat tehtävät.

Työtehtävät

Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi hitsausta, särmäystä, koneistusta, robottihitsausta tai laser- ja polttoleikkausta.

Odotamme

Odotamme sinulta motivaatiota, halua ja intoa oppia uutta. Metallialan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus vastaavista tai tuotannon töistä katsotaan eduksi. Olet tunnollinen, ahkera ja haluat kehittyä alan osaajaksi. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön antaen kuitenkin arvoa myös tiimityölle. Arvostamme myös luotettavuutta ja sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kertoa meille osaamisestasi ja taustastasi. Näin voimme yhdessä löytää sinulle uusia haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. 

Kerro meille itsestäsi kiinnittämällä itsesi mukaan hakuun rekisteröimällä tietosi ja CV:si järjestelmäämme. 

Teemme erilaisia hakuja järjestelmästämme ja työnhakijanamme saat meiltä esim. tippi- ja uutiskirjeitä meillä avoinna olevista tehtävistä. Sinun kannattaakin siis olla aktiivinen ja seurata säännöllisesti avoimien työpaikkojemme tilannetta ja kiinnittää itsesi mukaan hakuun!

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AVOIN HAKEMUS, Metallityöntekijä

Etelä-Pohjanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Company Personnel: 
50 - 99 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Siikalatva
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti