Skip to main content

Avoin hakemus Ouluun ja lähikuntiin

Etsimme Oulun alueelle ja lähikuntiin jatkuvasti uusia työntekijöitä. Lähetä hakemuksesi joko johonkin avoinna olevaan työpaikkaan, tai tähän yleiseen hakuilmoitukseen. Työnhaussa verkostot ovat hyödyllisiä tiedon jakamiseksi, yhteistyön edistämiseksi sekä uran kehittämiseksi.

Meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä, joita voit tehdä koko- tai osa-aikaisesti. Meiltä löytyy tällä hetkellä työpaikkoja mm. logistiikan, tuotannon, kaupan, sekä erilaisten palvelujen alalta.
Saattaa myös olla että etsit töitä, mutta et vielä tiedä miltä alalta. Olemme sinuun yhteydessä, kun osaamistasi vastaavaa työtä on tarjolla. Saatat saada työpaikan jo ennen kuin se tulee julkiseen hakuun.

Me tarjoamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan, ja annamme neuvoja mm. CV:n, työhaastattelujen sekä työsuhdeasioiden osalta. 

Etsimämme henkilöt ovat motivoituneita ja luotettavia työntekijöitä. Tärkeintä on, että sinulla on selkeä halu sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut työtehtäviin ja me olemme tukenasi työsuhdeasioissa koko työsuhteesi ajan. 

Olisitko sinä seuraava eezyläinen?

Voit jättää hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä hakemus huolellisesti koulutus- sekä työkokemustietoinesi. Liitä halutessasi mukaan myös CV. 
Mikäli haluat lisätietoa avoimista paikoistamme, ole yhteydessä:

Saana Valo
[email protected]

Laita myös somekanavamme seurantaan:

FB: Eezy Oulu IG: eezyoulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus Ouluun ja lähikuntiin

Pohjois-Pohjanmaa
90480 Hailuoto
90830 Haukipudas
91100 II
90440 Kempele
90900 Kiiminki
91900 Liminka
91980 Lumijoki
91500 Muhos
86300 Oulainen
Oulu
Oulu
Raahe
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti