Skip to main content

Avoin hakemus rahoitusalan tehtäviin

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva rahoitusalasta kiinnostunut tulevaisuuden osaaja tai jo kokenut rahoituksen ammattilainen? Me Barona Financella ohjaamme työelämän eri vaiheissa olevia tekijöitä uusille innostaville rahoitusalan urapoluille!

Työllistämme jatkuvasti tekijöitä asiakasyrityksiimme erilaisiin rahoitusalan tehtäviin. Olemme lukuisten eri yritysten rekrytointikumppani ja siten meillä on aina haku päällä! Kun täytät avoimen hakemuksen, saat kuulla ensimmäisten joukossa meillä avautuvista tehtävistä ja varmistut siitä, että joku muukin sinun lisäksesi yrittää etsiä sinulle sopivaa työpaikkaa.

Meidän kauttamme voit työllistyä muun muassa seuraaviin rahoitusalan tehtäviin joko vakituisesti tai määräaikaisesti:

  • Riskianalyytikko
  • Luottoriskianalyytikko
  • Viranomaisraportoinnin asiantuntija
  • AML-asiantuntija
  • KYC-toimihenkilö
  • Rahoitusasiantuntija
  • Rahoitusassistentti

Usein minimivaatimuksena tehtäviimme valituksi tulemiseen on soveltuva tutkinto tai loppuvaiheen opinnot sekä kyky työskennellä sujuvasti suomeksi.

Haluaisimmekin kuulla nyt lisää sinusta!

Hakeminen on tehty sinulle helpoksi; jätä vain yhteystietosi ja CV:si niin löydyt ehdokaskannastamme. Halutessasi voit kertoa, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat tai miksi olisit paras valinta asiakkaillemme. Saatamme olla sinuun yhteyksissä, jos sopivia mahdollisuuksia aukeaa!

Hae pian, sillä toivomasi työ voi jo odottaa tekijäänsä!

Hae paikkaa viimeistään 31.12.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus rahoitusalan tehtäviin

Barona Finance
Helsinki
Espoo
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti