Skip to main content

Avoin hakemus sähköalalle

TYÖTEHTÄVÄ

Sähköalalla pääset työskentelemään vaihetelevissa työtehtävissä ja voit työskennellä joko teollisuuden asennusten tai rakennusalan parissa. Työsuhteen aloitus ja kesto on sovittavissa hyvin omaan tilanteeseesi sopivaksi.
Me pyrimme tarjoamaan sinulle sopivan tehtävän oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Kerro meille siis avoimesti toiveistasi, niin pääset myös vaikuttamaan tulevaan työnkuvaasi.

MITÄ ODOTAMME

Sinulta odotamme joko aiempaa kokemusta sähköalalla työskentelystä, alan koulutusta, tai kumpaakin yhdessä. Myös voimassa olevat turvallisuuskortit ovat etunasi.

MITÄ TARJOAMME

Mahdollistamme tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kerryttää osaamistasi. Työnantajanasi tarjoamme sinulle oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa.

TOIVOMME SINULTA

Toivomme sinulta reipasta ja työteliästä asennetta. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus ja halu tehdä töitä auttaa työssä menestymisessä. Useissa tehtävissä toiveena on suomen kielen osaaminen. Omasta autosta on usein etua.

OTA YHTEYTTÄ

Jätäthän hakemuksesi 03.12.2023 mennessä, niin olet haussa mukana. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla: Kaisa Eerola , Adecco p. 040 546 3186 tai [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat:
Sähköala, Uusimaa, Kanta-Häme, sähköasentaja, kokoonpanotyöntekijä, tuotantotyöntekijä, teollisuus, kokoaikatyö

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Eerola, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus sähköalalle

Adecco
Hyvinkää
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti