Skip to main content

Avoin haku, Herttoniemi

Haluatko tehdä tärkeää ja monipuolista työtä asiakkaidemme parissa? Etsitkö työpaikkaa keskeiseltä sijainnilta Helsingin Herttoniemessä? 

Koti Sointu on muuttanut uusimpiin tiloihin Herttoniemeen ja haemme nyt uusia työkavereita vakituisiin työsuhteisiin, jotta pystymme tarjoamaan kodin useammalle asukkaalle. Lue alta lisää ja tule osaksi porukkaamme! 

Hoivakoti Sointu työpaikkana

Olemme muuttaneet toukokuussa Herttoniemen rantaan, muuton myötä yksikkömme kasvaa ja tulemme tulevaisuudessa tarjoamaan kodin 46 vammautuneelle aikuiselle. Sijaitsemme aivan merenrannan tuntumassa, kuitenkin vain muutaman sadan metrin päässä Herttoniemen metroasemasta. 

Meillä pääset työskentelemään uusissa tiloissa ja tekemään monipuolista työtä asukkaidemme parissa. Työntekijämme viihtyvät meillä hyvin, koska jokainen päivä on erilainen. Hyppää rohkeasti mukaan iloiseen joukkoomme! 

Työpäiväsi meillä 

Asukkaidemme vammautuminen on useimmiten tapahtunut onnettomuuden tai neurologisen sairauden myötä, ja tämän vuoksi pääset tekemään työtä monipuolisesti aikuissosiaali-, kuntoutus-, vammais- ja mielenterveystyötä. Työtehtäviisi kuuluu asukkaiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimien ja ohjus arjen toiminnoissa kuntouttavalla työotteella. Asukkaidemme alentuneen toimintakyvyn vuoksi työsi sisältää myös perushoitoa ja työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä muiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. 

Tehtävät ovat vakituisia ja aloituksen ajankohdasta voimme sopia joustavasti kanssasi. Jätä siis hakemuksesi, niin jutellaan yhdessä lisää! 

Tehtävässä edellytämme

 • lähihoitajan, sosionomin tai sairaanhoitajan tutkintoa, B1-tason suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
 • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja voimassa olevat lääkeluvat, voit kuitenkin myös suorittaa nämä työsuhteesi alussa 
 • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

   Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinto ja tarjoamme myös laajasti muita koulutuksia mm. nepsy ja autismikirjon saralla.  

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

   Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Mia Lehto, p. 050 337 2125, [email protected].

   Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

   Tutustu Koti Soinnun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Avoin haku, Herttoniemi

   Helsinki
   Vakituinen
   Ammatillinen koulutus

   Julkaistu 17.07.2024

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Yrityksen koko: 
   Yli 1000 henkilöä
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti