Skip to main content

Avoin haku, Hoivakoti Mieslahti

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Meillä on Paltamossa ikäihmisten Hoivakoti Mieslahti, johon haemme uusia työkavereita. Tarjolla on keikkatyötä, kesäsijaisuuksia sekä vakituisia tehtäviä.

Kuulemme mielellämme millaisesta työstä olet kiinnostunut, joten laita hakemuksesi helposti linkin kautta niin olemme sinuun yhteydessä! 

Hoivakoti Mieslahti työpaikkana

Hoivakoti Mieslahti on pieni ja viihtyisä ikäihmisten palvelutalo, Paltamossa. Mieslahdessa sinua odottavat lämminhenkiset, huumorintajuiset ja asiansa osaavat työkaverit, jotka mielellään kehittävät hoivakodin arkea yhdessä ja muistavat auttaa ja huomioida työkaveria arjen keskellä.

Tutustu meihin lisää Instagramissa: @esperi_mieslahti

Työpäiväsi hoitajana Mieslahdessa

Hoitajana työpäivät koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta pääset sujuvasti kärryille yksikön arkeen ja saat tarvittavan tuen työllesi.

Työ on 2-tai 3-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta ja kestosta voimme sopia erikseen kanssasi!

   Mitä me tarjoamme sinulle?

   Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, ja toivommekin sinun osallistuvan kanssamme kehityshankkeisiimme.

   Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Haluamme kuulla lisää sinusta, mikäli sinulla on sosiaali- ja terveysalan koulutus (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja) tai olet alan opiskelija ja sinua kiinnostaa työskentely ikäihmisten parissa.

    Jätä avoin hakemus ja kerro hieman itsestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä ja jutellaan lisää työmahdollisuuksista meillä. Voit olla myös suoraan minuun yhteydessä: yksikönpäällikkö Irene Rautiainen, puh. 0400 501 227, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä ja kurkkaa Instagramista millaista on olla #töissäesperillä.

    Tutustu Hoivakoti Mieslahden toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Avoin haku, Hoivakoti Mieslahti

    88300 Paltamo
    Osa-aikainen ja tuntityö
    Ammatillinen koulutus

    Julkaistu 25.05.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti