Skip to main content

AWS Sovelluskehittäjiä

Haemme AWS sovelluskehittäjiä osaksi räätälöityjen pilvipalveluratkaisujen tiimiämme.

Yksikkömme toteuttaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa turvallisuusalan ja terveydenhuollon kansallisesti merkittäviä digitalisaatiohankkeita. Toimistoja meiltä löytyy usealta alueelta mikäli haluat työskennellä toimiston rauhassa. Toimistomme löytyvät Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä sekä Helsingistä. Voit myös halutessasi työskennellä etänä mistä sinulle parhaiten sopii, sillä digitaalinen toimintaympäristömme ei katso paikkaa työn tekemiselle. 

Meillä on käynnissä useita projekteja erilaisissa asiakkuuksissa. Jos haluat töiltäsi vaihtelua erilaisissa projekteissa ja asiakkuuksissa tai haluat syventää osaamista ja keskittyä yhteen asiakkuuteen niin meillä se on mahdollista. 

Tehtävän vastuualueet:

Toimit osana ammattimaista sovelluskehitystiimiä, joka työskentelee kansalaisten ja yritysten julkisten palveluiden digitalisaatiohankkeissa. Konsulttimaisena sovelluskehittäjänä olet kiinni asiakasrajapinnassa ja ohjaat asiakasta parhaaseen ratkaisuun. Olet vastuussa omista ja osaltasi tiimin tehtävistä sekä tavoitteiden saavuttamisesta osana tiimiä. 

Mitä odotamme Sinulta:

Kokemusta AWS-ympäristöstä, jotta pystyt suunnittelemaan sekä ottamaan kantaa teknisestä toteutuksesta yhdessä tiimin kanssa. Sinulta löytyy soveltuva AWS-sertifikaatti. Sinulla on todennäköisesti myös muutaman vuoden kokemus Java-kehittämisestä Spring Boot -sovelluskehyksellä sekä kontitetuista mikropalveluarkkitehtuureista.

Arvostamme vähintään AMK-tasoista koulutustasi.

Meille on tärkeää, että osaat toimia osana tiimiä ja kommunikoit aktiivisesti ja avoimesti. Olet innokas kehittämään ja haastamaan itsesi can-do -asenteella. 

Millaista on twodaylla?

Meillä pääset mukaan suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ICT-projekteihin. Työskentelet merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla, joka tavalla!

Miksi twodaylle töihin?

  • Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki

  • Pienen talon ketteryys ja ison talon edut - luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri

  • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät

  • Kokemusta isoista suomalaisista softaprojekteista

  • Tuki ammattitaidon kehittämiseen

  • Työskentely modernien teknologioiden parissa

  • Tutkitusti alan parhaita työpaikkoja (Great Place to Work -sertifikaatti)

Palkka ja etuudet

Tehtävän palkkataso on 4000 - 5000 euroa / kk riippuen osaamisesi tasosta.

Henkilöstön hyvinvointiin panostamme myös kattavilla työsuhde-eduilla, joita tällä hetkellä ovat mm: lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työsuhdepyöräedut, kattava työterveyshuolto, kattavat työkyky- sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työhyvinvointipalvelu.

 

Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

AWS Sovelluskehittäjiä

Helsinki
Jyväskylä
Tampere
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti