Skip to main content

Azure Cloud specialist smart city -ratkaisujen pariin

Sitowisellä me teemme älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille valinnoille. Kaikki tekemisemme nojaa vahvasti digitaalisuuteen ja tuoreimpien teknologioiden hyödyntämiseen. Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta tavoittelee erinomaisella paikkatieto-osaamisellaan Pohjoismaista johtajuutta ja on laajasti tunnettu erityisesti kyvykkyyksistä liittyen maantieteellisen tiedon, kiinteistöihin liittyvän tiedon ja dataan liittyvän päätöksenteon johtamiseen.

Haemme pilviasiantuntijaa kehittämään kanssamme älykkäiden kaupunkien IT-ratkaisuja.

Tulevat työtehtäväsi liittyvät asiakasprojektiemme ja tuotteidemme Azure-ympäristöjen pystyttämiseen, ja hallintaan, tiimin ohjaamiseen pilviympäristöihin liittyvissä asioissa sekä parhaiden ratkaisujen suunnitteluun. Asiakkaitamme ovat valtionhallinto, kunnat ja kaupungit sekä yritykset. Supervoimiamme ovat kuperkeikat, käytettävyys, laatu ja automaatio - sekä Suomen kovin paikkatietoasiantuntemus. Meillä on pitkälle kehitetty kulttuuri ja tekemisen tapa ohjelmistoprojektien ja tuoteratkaisujen toteuttamiseen.

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden kokemusta Azure-pilvipalveluiden rakentamisesta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on kyky ja motivaatio sekä suunnitella että toteuttaa näitä ratkaisuja.

Arvostamme DevOps-mindsettiä ja osaamista. Kykyä rakentaa ympäristöjä moderneilla tekniikoilla ja koodilla (IaC/Bicep) sekä ymmärrystä automaation käytöstä (Azure DevOps, ARM-TTK, PSRule). Toiveemme on, että ymmärrät koodia, puhut samaa kieltä devaajien kanssa ja pystyt tarpeen mukaan tekemään toteutuksen itse. Pilviasiantuntijana kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi erilaisten tiimien ja roolien kanssa. Myös yhteistyö asiakkaan kanssa on sinulle luontevaa.

Tulevat kollegasi työskentelevät ympäri Suomen useilla eri Sitowisen toimistoilla: Espoossa, Turussa, Tampereella, Salossa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa ja Kouvolassa. Näiden lisäksi Sitowisellä on toimistoja muillakin paikkakunnilla, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä sijainnista riippumatta.

ARKI SITOWISELLÄ

Työllämme on valtava, konkreettinen vaikutus ihmisten ja luonnon hyvinvointiin. Meille jokainen työntekijä on ainutlaatuinen oman alansa ammattilainen. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Sitowiseläiset saavat vapautta ja vastuuta sekä joustavat työajat ja tavat. Monipuoliset työsuhde-etumme tukevat työntekijöidemme hyvinvointia ja meillä pääset kehittämään ja kehittymään. Tehtävän palkkahaitari on 4500 - 5500 eur/kk ja palkka pohjautuu osaamiseesi ja kokemukseesi.

Heräsikö mielenkiitosi? CV riittää hyvin keskustelun aloittamiseen mutta kuulemme mielellämme myös osaamisestasi, aiemmasta kokemuksestasi ja tulevaisuuden toiveitasi työelämään. 

Aloitamme haastattelut heti kun sopivia hakemuksia tulee. Ensimmäisen keskustelun merkeissä tutustutaan toisiimme, saat lisää tietoa tehtävästä sekä meistä, mutta ennen kaikkea kuulemme lisää sinusta. Toinen keskustelu painottuu enemmän teknisiin asioihin. Voit hakea paikkaa 29.2.2024 asti.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Tuomas Ruohonen. Yhteydenotot sähköpostitse [email protected].

Sitowise on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo. Suunnittelemme älykkäitä kaupunkeja ja elämisen tiloja, joissa arki on tahditettu kestävälle pohjalle. Operoimme kolmella liiketoiminta-alueella: kiinteistöt ja rakennukset, infrastruktuuri ja digitaaliset ratkaisut. Joka päivä 2 000 eri alojen asiantuntijaamme yhdistävät voimansa, jotta liikenne, infra ja rakennukset tarjoavat parhaat puitteet turvalliselle ja huolettomalle arjelle. Haluamme nostaa älykkyyden ja vastuullisuuden rimaa, ja siksi visiomme on olla vastuullisin kumppani hyvinvoivan ympäristön kehittämisessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Azure Cloud specialist smart city -ratkaisujen pariin

Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.02.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti