Skip to main content

Myyjiä Valokuitunen Oy:lle

Valokuitunen rakentaa valokuituverkkoja taajama-alueille koko Suomessa. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt joukkoomme ihmisten kohtaamisesta nauttivaa, aktiivista ja kunnianhimoista 

B2C-myyjää Tornioon

Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työsi on palkitsevaa: teet kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoat ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Kehityt omassa roolissasi, ja jos intoa riittää, niin siitä eteenpäinkin. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla. Eli tervetuloa, tulevaisuus odottaa!

B2C Myyjänä tärkein tehtäväsi on myydä valokuituratkaisuja potentiaalisille, valokuidusta kiinnostuneille asiakkaille. Valokuitusen B2C asiakkaat ovat esimerkiksi pari- ja omakotitalojen omistajia tai asukkaita. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu asiakkaiden kontaktointi, tapaaminen ja asiakassuhteiden ylläpito. Pääset luomaan mahtavia asiakaskokemuksia.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, pääsääntöisesti 16-24h/vko. Työajat ovat arkisin 16-20 ja viikonloppuisin 10-18 välillä. Työ sopii hyvin myös opiskelujen oheen tai lisäansioita kaipaavalle!

Tehtävässä

  • Kerrytät osaamista ja kokemusta myyntityössä: myynti tapahtuu kasvotusten asiakkaiden kotiovilla tai erilaisissa markkinointitilaisuuksissa
  • Saat työkavereiksesi Valokuituisen ammattitaitoiset ja huiput kollegat
  • Pääset työskentelemään vaihtuvilla myyntialueilla
  • Saat kattavan koulutuksen ja opit tärkeitä taitoja työtehtävääsi ajatellen
  • Myynti tapahtuu suomeksi, joten sujuva suomen kieli on tehtävän kannalta ehdoton
  • Pohjapalkkasi on 12,5 €/h, tämän lisäksi käytössä provisiomalli. Palkka keskimäärin 17-20€/h.
  • Onnistuaksesi sinua auttaa tekevä ja iloinen asenne sekä rohkeus tavata uusia ihmisiä!

Arvostamme hakijassa kunnianhimoista ja tavoitteellista asennetta sekä rohkeutta lähestyä asiakkaita heidän kotonaan. Tehtävä vaatii järjestelmällistä, aktiivista sekä itsenäistä työotetta, ja päivittäiseen tekemiseen saa tiimin välittömän tuen. Et tarvitse aiempaa myyntikokemusta tehtävässä onnistuaksesi, vaan tärkeintä on reipas ja myyntihenkinen asenne! Tehtävässä on kattava perehdytys, koulutuspäivät järjestetään erikseen ennen työn aloittamista. Oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi.

Valokuitusen työntekijä kuvailee yritystä näin: ”Työskentely Valokuituisella on erittäin monipuolista ja omia vahvuuksia pääsee käyttämään. Ilmapiiri työyhteisössä on aina rento ja innostava.”

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja toistaiseksi voimassa oleva työsopimus solmitaan Eezy Henkilöstöpalveluiden kanssa. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Kuulostaako tämä juuri sellaiselta työpaikalta jota olet etsinyt? Jätä hakemus siis mahdollisimman pian!

***

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja  halutessasi voit liittää mukaan myös ansioluettelosi.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä:

Sari Kummu tai Anu Grönlund
Eezy Meri-Lappi
p. 040-3075801/Sari tai 0400-440834/Anu 
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjiä Valokuitunen Oy:lle

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kemi
94400 Keminmaa
Tornio
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 25.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kokkola
Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Karjala
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kymenlaakso
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti