Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

B2C-myyntiedustaja energiapalveluratkaisuihin (Rovaniemi), Lumme Energia

Yhdistyykö sinussa päämäärätietoinen työnteko, myyntiin vaadittava sinnikkyys sekä kiinnostus alati kehittyvään energia-alaan? Mikäli vastasit kyllä, suosittelen jatkamaan lukemista, sillä meillä voisi olla sinulle sopiva tehtävä, sillä etsimme Lumme Energialla vakituiseen työsuhteeseen Myyntiedustajaa energiapalveluratkaisuihin.

Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin™ eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen.

Minkälainen työ sinua odottaa?

Lumme Energian myyntiedustajana astut mukaan uuteen aikakauteen, tarjoten asiakkaille muun muassa huippulaadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköauton latauspisteitä. Teet vaikutuksen ympäristötietoisiin asiakkaisiin, joita ovat muun muassa omakotitalojen, mökkien, maatilojen ja taloyhtiöiden omistajat, tarjoamalla heille ratkaisuja, jotka säästävät sekä rahaa että ympäristöä.

Työnkuvassasi pääset kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan myyntiprosessiin alusta loppuun. Etsit ja tavoitat potentiaaliset asiakkaat, joille esittelet asiantuntevalla tavalla parhaiten heidän tarpeisiinsa sopivat ratkaisut. Viet myyntiprosessin maaliin tekemällä tarjoukset ja viemällä ne lopulta kaupaksi asti.

Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Innostava ja vastuullinen työympäristö ja -porukka: Lumme Energia panostaa työympäristöön ja työntekijöiden hyvinvointiin tarjoten innostavan ja kannustavan ilmapiirin. Lisäksi tarjoamme työntekijöiden hyvinvointiin ePassi Flexin.
 • Huippulaadukkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet ja palvelut: Myytävät tuotteet ja palvelut, kuten sähkö, aurinkopaneelit ja latauspisteet, ovat huippulaatuisia ja samalla ympäristöystävällisiä.
 • Kannustava palkkamalli: Tarjoamme myyntiedustajille kannustavan palkkamallin. Pohjapalkka on 2000 €, ja lisäksi myyntiedustajille maksetaan provisiot kannustavan provisiomallin mukaan sekä maksetaan mahdolliset kilometrikorvaukset. Uskomme, että vahvalla, päämäärätietoisella tekemisellä pääset 4000 euron kuukausiansioihin.
 • Lisäksi työssä on erinomaiset etenemismahdollisuudet, sillä kasvavassa työympäristössä on mahdollista edetä uralla ja löytää uudenlaisia vastuunkuvia omassa työssä. Lisäksi tarjolla on joustavat työajat, mikä mahdollistaa tasapainon omassa elämässä.

Mitä me toivomme sinulta?

 • Kokemusta myynnistä ja teknistä ymmärrystä
 • Katsomme aurinkopaneelien myynnin eduksi
 • Katsomme teknisen osaamisen eduksi (mm. sähkö- ja talotekninen osaaminen)
 • Positiivinen ja rehellinen asenne, sekä halu kehittyä myyntityössä
 • Motivaatiota rikkoa myyntiennätyksiä ja saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet
 • Oma-aloitteisuutta, hyvää tilannetajua sekä paineensietokykyä
 • Ajokortti ja oma auto

Mitä seuraavaksi?

Voit jättää meille hakemuksesi kätevästi kohdasta "Hae työpaikkaa". Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten kannattaa hakea tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työsopimus solmitaan työntekijän ja Rainmakerin välille.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä rekrytoijaamme Maria Valkeejärveen, jonka tavoitat niin puhelimitse (040 7147999) kuin sähköpostitse ([email protected]).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

B2C-myyntiedustaja energiapalveluratkaisuihin (Rovaniemi), Lumme Energia

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 10.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti