Skip to main content

Baaritarjoilijoita Tampereelle

Oletko baarialan osaaja? Vetääkö sinua työskentely vilkkaassa, vaihtelevassa ympäristössä tuottaen asiakkaille ikimuistoisia kokemuksia? Sytytkö hektisestä yökerhon sykkeestä tai olisiko paikkasi erikoistuneessa cocktail- tai olutravintolassa? Voisitko kenties loistaa molemmissa?

Hae Eezylle keikkailevaksi baaritarjoilijaksi!

Haussa on reippaita, huumorintajuisia ja ennen kaikkea osaavia baarimikkoja. Sinulla voi olla jo laaja tuntemus eri viineistä tai vasta hieman kokemusta drinkkien teosta, kunhan sinulla olisi jo muutama hana laskettuna ja cocktail tehtynä ja ainakin välillä jaksat valvoa öitä. Perustietämys drinkeistä, viineistä ja oluista on plussaa!

Baaritarjoilijalla tulisi olla:

  • Kokemusta baarityöskentelystä
  • Hygieniapassi
  • Anniskelupassi
  • Reipas asenne

Lähtökohtaisesti töitä on tarjolla keikkaluontoisesti, mutta asiakkuuksissamme avautuvia työmahdollisuuksia tarjotaan aina ensimmäisenä omille työntekijöillemme. Keikkatyö on oivallinen tilaisuus saada jalkaa oven rakoon, kasvattaa verkostojaan ja tutustua erilaisiin työnantajiin ja -yhteisöihin. Keikkatyö sopii erityisen hyvin esim. opiskelijan arkeen ja lisätöiksi muiden töiden oheen kenelle tahansa.

Palkkaus MaRaVa-TES tai sopimuksen mukaan.

Hae oheisesta linkistä, täytä lomakkeen tiedot huolellisesti ja liitä mukaan CV. Tsekkailemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme hakijoita haastatteluun sopivien henkilöiden osuessa kohdalle.

Iris Räntilä
050 479 3062
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy
[email protected]

Lisätietoja: www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti