Skip to main content

Baarityöntekijä

Etsimme Gastropub Betonyn tiimiin BAARITYÖNTEKIJÄÄ VIIKONLOPPUPAINOTTEISEEN TYÖHÖN.

Gastropub Betony on kolmen intohimoisen yrittäjän luoma kokonaisuus. Olemme rakkaudesta lajiin rakentaneet rennon olohuonekonseptin, jossa helposti viettää aikaa arjen kiireiden keskellä ja rentoutuu ystävien, hyvän juoman ja ruuan seurassa.​ Keskitymme erityisesti laadukkaisiin ja aitoihin raaka-aineisiin, joissa modernisuus ja pubiruoka kohtaavat. Omasta keittiöstä, aina itse tehtynä.

Betony on tunnettu kaikkien kouvolalaisten olohuoneena ja kohtaamispaikkana. Ravintolassa vallitsee aina rento ja iloinen ilmapiiri, hyvä fiilis tarttuu heti astuttuasi ovesta sisään ja herkullinen ruoka tuoksuu nenään. Gastropub omaa erinomaisen valikoiman erikoistuotteita, sekä innovatiivisen keittiön, jossa kaikki valmistetaan itse alusta loppuun. Hyvän ruoan ja juoman kruunaa ystävällinen ja aito palvelu.

Haluatko sinä olla Betonyn uusi baarityöntekijä joka on luomassa yhdessä tiiminsä kanssa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia? 

Olet etsimämme tyyppi, jos

  • Handlaat perusdrinkkien teon hyvin
  • Tunnet valmistustavat ja tyylit 
  • Omaat hyvän asiakaspalveluasenteen ja kyvyn työskennellä kiireisessä ympäristössä.
  • Sinulta löytyy anniskelupassi ja aiempaa kokemusta baarityöskentelystä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua keskustan sykkeessä Kouvolan ravintolaelämään, ja kehityskeskeisen työpaikan hyvällä jengillä varustettuna. Työ on osa-aikainen, aloitus sopimuksen mukaan. Työajat painottuvat perjantai- ja lauantai-iltoihin. 

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta lisää!

Hae pian - paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä, rekrytointia hoitaa Eezy Kouvola. Lisätietoja saat soittamalla toimiston numeroon p. 05 535 4344 maanantaista perjantaihin klo 9-15:00 välillä. 

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 05 535 4344 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi.

IG: eezykouvola FB: Eezy Kouvola LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän 

hakemuksesi/ CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Baarityöntekijä

Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Etelä-Pohjanmaa
Barona HoReCa
Helsinki
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kouvola
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti