Skip to main content

Barnskötare inom småbarnspedagogik

Beskrivning av jobbet:
Välkommen som barnskötare inom småbarnspedagogik till daghemmet Fågelsången. Vi är ett daghem som består av 5 grupper med barn i 1-5 års åldern. Vi värdesätter intresset för den pedagogiska verksamheten. I vårt daghem är målsättning att alla, såväl barn som vuxna skall känna sig välkomna till daghemmet och vi arbetar starkt med sociala samspel. Vi har även som mål för det här läsåret digitala verktyg och danslek. Daghemmet Fågelsången finns i Klappträsk i ett naturskönt område där vi både har skogen och Aurora parken på gångavstånd.

Vi söker en motiverad och positiv person som vill erbjuder en trygg och meningsfull verksamhetsmiljö. På Fågelsången ger vi barnet möjlighet och stöd att få utvecklas till en självständig individ med förmåga att fungera i grupp och ta hänsyn till andra. I samarbete med vårdnadshavarna stöder vi barnets utveckling och erbjuder lämpliga utmaningar. Som barnskötare jobbar du med barn i alla åldrar inom småbarnspedagogiken. Till dina arbetsuppgifter hör vård och fostran samt förverkligande av den pedagogiska verksamheten tillsammans med läraren inom småbarnspedagogik och det övriga teamet.

Arbetsplats och adress: Klappstrandsgränden 2, 02940 Esbo
Arbetstid: 38 timmar 15 minuter per vecka
Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Jobbet är tillsvidare.

Befattningen kommer att fyllas så snart en lämplig sökande hittats.

Behörighetskrav:

Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)

För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).

Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter:

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

Vi värdesätter ditt pedagogiska kunnande, flexibilitet, samarbetsförmåga samt förmåga att organisera ditt arbete.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Ledare inom småbarnspedagogik Ann-Sofie Nummelin, tel 040636 5468 eller e-post [email protected]
Työpaikan osoite: Klappstrandsgränden 2, 02940 ESPOO
Palkkaus: Uppgiftsrelaterad lön: 2272,37 €/månad
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-480-23/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 10.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11881201

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Barnskötare inom småbarnspedagogik

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti