Skip to main content

Barnskötare inom småbarnspedagogik

Vi söker tre (3st) barnskötare till en tillsvidareanställning från 1.8 2024 . Vi värdesätter god sammarbetsförmåga och en positiv inställning till arbetet. I första hand är på Daghemmet Aleksandra i det nya skolcentret i södra Nummela.

Är ditt arbete baserat på uppväxtoptimism, ett positivt arbetssätt och principen om gemenskap? Vill du arbeta i en kommun där ett barns röst hörs?

Vi letar efter dig

Barnskötare

Vi söker tre (3st) barnskötare till en tillsvidareanställning från 1.8 2024 . Vi värdesätter god sammarbetsförmåga och en positiv inställning till arbetet. I första hand är på Daghemmet Aleksandra i det nya skolcentret i södra Nummela.

Som barnskötare inom småbarnspedagogik jobbar du i ett team och deltar i planering, genomförande, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten på enheten.

Daghemmet Aleksandra är en liten enhet som erbjuder småbarnspedagogiken och förskola på svenska. Barnen är delaktiga i vardagen och vi fokuserar på barnens styrkor och intressen vid planeringen av verksamheten. Vi utnyttjar aktivt vår närmiljö, tex skogen, parker och biblioteket som finns på gångavstånd. Vår verksamhet baserar sig på lagen om småbarnspedagogik samt planen för småbarnspedagogik i Vichtis.

Den svenskspråkiga skolstigen börjar i småbarnspedagogiken på Daghemmet Aleksandra och fortsätter via förskolan till lågstadiet i Vichtis svenska skola.

Den anställda bör uppvisa utdrag ur straffregistret, enligt Lag (504/2002) om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn samt ett intyg om sitt hälsotillstånd.

Vi förutsätter goda kunskaper i svenska. Befattningen besätts med 3 månaders prövotid.

Vi erbjuder dig:

- mångsidiga uppgifter
- yrkeskunnig arbetsgemenskap
- stöd från din chef
- utbildningsmöjligheter för att utveckla din egen kompetens
- personalförmåner inkluderar bl.a. ePassi, motions-, kultur- och välbefinnandetjänster, BREAK PRO-pausgymnastikprogrammet, rabatter från företag i Vichtis
- kommunsektorns semesterförmåner

Ytterligare information

- Päiväkodin johtaja Päivikki Juntunen p. 050 5661184, [email protected]

Arbetet påbörjas 1.8.2024 eller enligt överenskommelse. Ansökningstiden löper ut och ansökningarna ska lämnas in senast 30.5.2024 kl. 12.00 med Kuntarekrys elektroniska blankett www.kuntarekry.fi (arbetsnyckel VIH-03-60-24)

Intervjuer hålls under ansökningstiden.

Vichtis kommun är en Barnvänlig kommun enligt UNICEFs modell
Vichtis kommun är en rökfri och doftfri arbetsplats.

Lisätietoja

http://www.youtube.com/watch?v=ypQyzLnkvW4

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Päivikki Juntunen p. 050 5661184, [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Vichtis är en kommun i lagom storlek, cirka 40 minuter från Helsingfors. Vår kommun har 1 180 yrkesverksamma inom olika områden som tar hand om nästan 30 000 Vichtis-invånares välbefinnande och tjänster. Som arbetsgivare satsar vi på kompetensen hos vår personal och deras ork i arbetet. Vi agerar djärvt, kreativt och proaktivt. Vi vågar försöka och lyckas, men också misslyckas och försöka igen. Med mod kommer vi att göra Vichtis till en mer livskraftig kommun, som kommer att framstå som en banbrytare inom konkurrensen mellan kommuner. Vi deltar i UNICEFs Barnvänlig kommun-verksamhet. Våra arbetsplatser är rök- och doftfria.

Välkommen till vårt entusiastiska och glada team!

Sijainti
Naaranpajuntie 19
03100 Nummela

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti