Skip to main content

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Finno daghem

Beskrivning av jobbet:

Vill du vara med i en dynamisk arbetsgemenskap och är intresserad av att arbeta med barn i behov av stöd? Då ska du passa på att söka till Finno daghem!

Vi söker nu en barnskötare för att jobba som reseursbarnskötare i Finno daghem och förskola. Du kommer främst att arbeta i barngrupp med barn i åldern 1-4 år. Du jobbar tillsammans med en lärare och två barnskötare inom småbarnspedagogik. Till dina arbetsuppgifter hör att stöda gruppernas vardag och möjliggöra att barngruppen delas in i flera smågrupper enligt barnens behov. Därtil deltar du i att planera, förverkliga och utveckla verksamheten i barngruppen tillsammans med dina kolleger.

Vi erbjuder att roligt jobb med möjlighet att lära sig mera om småbarnspedagogik, om barns utveckling och hur man bemöter barn. Vi hoppas du är positiv, trivs med förändringar och har lätt att lära dej nya arbetssätt.

Finno daghem och förskola har 6 grupper varav tre är integrerade smågrupper för barn i behov av stöd. Detta verksamhetsår har vi 4 daghemsgrupper och två förskolegrupper.

Arbetsplats och adress: Finno daghem, Finländarvägen 4, 02270 Esbo
Arbetstid: 38 timmar 15 minuter per vecka
Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Jobbet är för viss tid fram till 30.6.2023.

Befattningen kommer att fyllas så snart en lämplig sökande hittats. Vi beaktar även sökande utan formell behörighet.

Behörighetskrav:

Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)

För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).

Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter:

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

Vi värdesätter: Flexibilitet, samarbetsförmåga och positiv syn barns olikheter.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Ledare inom småbarnspedagogik Tove Nummelin-Lång, 046 877 3146, [email protected]
Työpaikan osoite: Finländarvägen 4, 02270 ESPOO
Palkkaus: Uppgiftsrelaterad lön: 2272,37 €/månad
Työ alkaa: 27.3.2023 - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 21.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-463-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 07.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11873628

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti