Skip to main content

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Finno daghem

Beskrivning av jobbet:

Vill du vara med i en dynamisk arbetsgemenskap och är intresserad av att arbeta med barn i behov av stöd? Då ska du passa på att söka till Finno daghem!

Vi erbjuder ett aktivt, varierande och roligt jobb där alla dagar är olika. Vi önskar att du är intresserad av barns lärande och utveckling, av att arbeta i team och tillsammans skapa en bra dag för varje enskilt barn. Du jobbar tillsammans med engagerad personal som vill utveckla verksamheten och pedagogiken kontinuerligt

Finno daghem och förskola har nästa verksamhetsår sex barngrupper, fyra grupper för barn i åldern 1 - 5 år och 2 förskolegrupper. Finno daghem och förskola erbjuder platser för barn i behov av stöd i integrerade smågrupper. I smågrupperna arbetar speciallärare inom småbarnspedagogik, lärare inom småbarnspedagogik, barnskötareoch assistent.

Vi söker nu en barnskötare för att jobba som reservperson i Finno daghem och förskola. Att vara reservperson innebär att man jobbar i alla 6 grupper enligt behov, ibland längre perioder en en grupp och ibland många olika grupper under en vecka. Vi hoppas du är positiv, trivs med förändringar och har lätt att lära dej nya arbetssätt.

Arbetsplats och adress: Finno daghem och förskola, Finländarvägen 2-4, 02270 Esbo

Arbetstid: 38 timmar 15 minuter per vecka
Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal

Jobbet är tillsvidare.

Behörighetskrav:

Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)

För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).

Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter:

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

Vi värdesätter en positiv barnsyn och en god smarbetsförmåga i kontakten till vårdnadshavare och kolleger.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Ledare inom småbarnspedagogik Tove Nummelin-Lång, 046 877 3146, [email protected]
Työpaikan osoite: Finländarvägen 2-4, 02270 ESPOO
Palkkaus: Uppgiftsrelaterad lön: 2272,37 €/månad
Työ alkaa: 1.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-476-23/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 10.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11881195

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti