Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Westends dh

Hej du positiva och lösningsinriktade barnskötare inom småbarnspedagogik! Vi behöver förstärkning till vårt gäng på Westends daghem. Vi välkomnar dig till en arbetsgemenskap där fokus ligger på samarbete och öppen kommunikation. På vårt daghem finns det plats för allas styrkor och kunskaper.

Vi värdesätter både barnskötare som precis utexamineras och barnskötare med lång arbetserfarenhet. Till dina arbetsuppgifter hör att planera, förverkliga och utvärdera verksamheten i barngruppen tillsammans med dina kolleger i teamet.

Westends daghem har 7 barngrupper i två byggnader på samma tomt. Vi har grupper för barn i åldern 1-4 samt 4-5. Daghemmet ligger naturnära ett stenkast från skog och hav, men trots det vid goda kollektivtrafikförbindelser och både Mattby och Hagalund är lättåtkomliga. Vi erbjuder barnen en trygg, lugn och meningsfull vardag. Vi bemöter barn, föräldrar och kollegor varmt och respektfullt.

Arbetsplats och adress: Westends daghem, Hirbölevägen 1A och 1B, 02160 Esbo
Arbetstid: 38 timmar 15 minuter per vecka
Jobbet är för viss tid, tills 30.6.2023.

Arbetsintervjuer hålls på distans via Teams redan under ansökningsperioden. Befattningen kommer att fyllas så snart en lämplig sökande hittats.

Behörighetskrav: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)

För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).

Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).

Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

Vi värdesätter färdigheter att på ett positivt sätt främja barnens uppväxt, utveckling, lärande och hälsa i samarbete med vårdnadshavarna

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger ledare inom småbarnspedagogik Julia Grönvall 040 636 5797 eller [email protected]
Työpaikan osoite: Hirbölevägen 1A, 02160 ESPOO
Palkkaus: Uppgiftsrelaterad lön: 2 272,37 €/månad
Työ alkaa: Enligt överenskommelse - 30.6.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 22.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-515-23/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 09.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11877812

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Westends dh

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti