Skip to main content

BI-konsultti

Haluatko laajentaa osaamistasi kokonaisvaltaisten BI-ratkaisuiden parissa? Asiakkaamme Starian BI & Planning Service-tiimi etsii asiakasprojekteihinsa BI-konsulttia vakituiseen työsuhteeseen. Kansainvälisessä moniasiakasympäristössä pääset oppimaan useista eri liiketoimintojen datan käyttötavoista ja kehittämään teknisiä taitojasi innostavassa ympäristössä.

Mitä työpäiväsi pitävät sisällään?

Tässä tehtävässä saat haastaa itseäsi ja laajentaa osaamistasi samassa tahdissa, kun opettelet pala palalta BI- ja tietovarastoratkaisujen toteutuskokonaisuuksia. Päivittäisessä työssäsi pääset osaksi käyttöönotto- ja laajennusprojekteja, joissa rakennetaan asiakkaan liiketoimintatarpeen pohjalta toimiva datamallinnus, raportointi sekä ennuste- ja budjetointiratkaisuja. Pääset rakentamaan loppukäyttäjille BI-ratkaisuja sisältäen koko putken lähtien liiketoiminnan tarpeen määrittelystä aina raakadatan työstämisestä dashboardiksi ja suunnitteluratkaisuksi saakka.

Starian asiakkaat ovat niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin kasvuyhtiöitä, jotka hakevat kilpailuetua tiedolla johtamisesta. Palvelu tarjotaan asiakkaille avaimet käteen ratkaisuna tiedonhallinnan-, BI-raportoinnin- ja Planning-ratkaisujen saralla. Ratkaisujen pohjana toimii aina heidän itse kehittämänsä Huubia -käyttöliittymä. Starialla huolehditaan asiakkaiden kokonaisuudesta kuukausittaisena palveluna alkaen implementaatiosta ja ylläpidosta aina liiketoiminnan sovelluksiin sekä tukeen asti.

Mitä Staria voi tarjota sinulle?

  • Mahdollisuuden työskennellä heidän erinomaisen BI-järjestelmänsä parissa, joka yhdistää parhaat palat yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi sisältäen myös planningin.
  • Loistavan mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja aidosti sinusta välittävän työyhteisön.
  • Sitoutuneen ja lojaalin tiimin, jossa ongelmia ratkotaan yhdessä ja toisia autetaan sekä tuurataan tarvittaessa.
  • Mahdollisuuden tutustua Starian asiakkaiden mielenkiintoisiin toimintaympäristöihin ja kasvaa asiakkuuksien parissa.
  • Tilaisuuden nähdä oman käden jälkesi nopeasti työskennellessäsi lyhyissä projekteissa ja työtehtävien vaihdellessa viikoittain.
  • Tukea ammatillista kehittymistäsi koulutusten ja Starian jatkuvan kasvun kautta myös kasvavien uramahdollisuuksien avulla.
  • Upeat ja uudet toimistotilat Helsingin ytimessä Mikonkadulla sekä joustavat etätyömahdollisuudet.
  • Liukuvan työajan, ergonomisen työpisteen, sähköiset työvälineet, kilpailukykyisen palkkauksen, virike-edun, lounasedun ja työterveyden Mehiläisessä sekä tapaturma- ja matkavakuutuksen. Lisäksi Starialla halutaan tukea työergonomiaa myös etätyössä, ja sen vuoksi he tarjoavatkin mahdollisuuden hankkia etätyö- ja ergonomiavälineitä kotitoimistollesi.
  • Matalahierarkisen organisaation, jossa panostetaan asiantuntijoiden viihtymiseen. Staria on saanut Future Workplaces –sertifioinnin osoituksena erinomaisesta työntekijäkokemuksestaan.
  • Uratarinoiden kautta voit tutustua tuleviin työkavereihisi sekä Starian työkulttuuriin:https://staria.com/fi/yritys/meilletoihin/uratarinat/.

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulta toivotaan:

  • Vähintään muutaman vuoden kokemus Data Warehouse -työtehtävistä.
  • Tietovirtojen ymmärrystä ja taitoa sanallistaa niitä.
  • Ymmärrystä prosesseista, relaatioista ja syy-seuraussuhteista.
  • Kokemusta raporttien tuottamisesta (esim. Excel, Power BI, QlickView, Tableau) ja SQL:llä työskentelystä.
  • Ymmärrystä yritysten liiketoimintapuolelta.
  • Kyky suunnitella ja johtaa omaa työskentelyä deadlinet huomioiden.
  • Innokkuutta oppia uutta ja päästä kehittymään suurempien aihealueiden osaajaksi.
  • Kyvykkyyttä ja halukkuutta työskennellä asiakasrajapinnassa.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Mikäli kaikki tämä sai sinussa aikaan innostuksen väristyksiä, niin jaa meille LinkedIn profiilisi tai CV:si ja valjasta osaamisesi hakemuksen muotoon palkkatoiveen kera. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Poolialta Starian rekrytointikumppanit Janette Andersson ([email protected], p. 020 7290 839) ja Sakari Tuomainen ([email protected], 020 7290 846).

Staria

Olemme vuonna 2003 Suomessa perustettu yritys, joka on kokonaan henkilöstön sekä kotimaisen Vaaka Partnersin omistama. Mahdollistamme asiakkaillemme tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan sekä seuraavan sukupolven kirjanpitoon maailmanlaajuisesti. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut, BI & Planning -ratkaisut sekä ohjelmistorobotiikka. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka pystyy tarjoamaan laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut yli 40 maahan asiakaskohtaisella tiimillä. Staria on myös Pohjoismaiden palkituin NetSuite-kumppani.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

BI-konsultti

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti