Skip to main content

Bid and Demand Specialist/Planner

OneMed Oy kuuluu  Asker Healthcare Group -konserniin, joka on  eurooppalainen terveydenhoidon tuotteiden, laitteiden ja tukipalveluiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys. Toimimme useassa Euroopan maassa ja pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa Ruotsissa. OneMed Oy:n kattava tuotevalikoima koostuu johtavien terveydenhoidon laite- ja tarvikevalmistajien tuotteista sekä omista tuotemerkeistämme. Panostamme hoitotuloksia parantaviin ratkaisuihin, ja kumppaninamme terveydenhoidon toimijat voivat tuottaa laadukkaampaa hoitoa potilaille alhaisemmin hoitokuluin, ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Suomessa henkilöstöä on hieman alle sata. Toimipisteemme sijaitsee Haagassa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Voit lukea lisää meistä ja toiminnastamme: onemed.fi ja asker.com

Bid and Demand Specialist/Planner

Tarjoustiimimme koostaa julkisen sektorin asiakkaiden tarjoukset, ylläpitää ja päivittää asiakas- ja sopimustietoja tietojärjestelmissämme sekä tekee ostoraportteja. Haluamme vahvistaa datan käsittelyä ja analysointia osana tarjousprosessia ja toimintamme kehittämistä ja siksi etsimme tarjoustiimiimme vahvistukseksi henkilöä, jonka vastuisiin julkisen sektorin asiakkaiden tarjousten valmistelun lisäksi kuuluu kehittämispainotus tietojärjestelmien käytön kehittämisessä sekä datan analysointi ja tämän prosessin ja työkalujen kehittäminen.

Nyt haettavassa roolissa olet mukana kaikessa tarjoustiimin työssä samalla kun toinen painopiste tehtävässä  on tietojärjestelmien käytön kehittäminen sekä datan analysointi ja analysoinnin kehittäminen. Yhdistät ja jalostat sisäisistä ja ulkoisista lähteistä saatavaa tietoa liiketoiminnan tarpeita palvellen. Tässä sinua auttaa olemassa olevat tietojärjestelmät, ammattitaitoinen organisaatiomme Suomessa sekä kansainväliset konsernitoimintomme ja erityisesti Ruotsissa toimiva Demand Planning-tiimi.

Tehtävä edellyttää kykyä viestiä organisaatiossa, kehittää prosesseja ja tulkita lukuja.  Edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista, kokemusta raportointi ja/tai ERP-järjestelmän käytöstä sekä erityisesti Excelin hyvää hallintaa. Hyvä suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä  välttämätöntä.

Tarjoamme monipuolisen ja dynaamisen työyhteisön, joka syntyy vahvasta osaamisesta ja jossa on hyvä meininki.  Vastuunottaminen, halu kehittyä ja asiakkaan huomioiminen ovat arvoja, jotka näkyvät toiminnassamme läpi organisaation ja toimintojen. Olet tervetullut mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouspäällikkö Harri Koskinen puh. 045 898 6511.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen + CV  6.12. mennessä osoitteella recruitment@onemed.com
Laita viestin otsikoksi ”Bid & Demand”

OneMed vaikuttavuus

OneMed synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja fyysiseen terveyteen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

OneMed synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for OneMed

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko OneMed Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti