Skip to main content

Biodiversiteettitiimin vetäjä

Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Luonnon monimuotoisuuden ja ekologisen ymmärryksen tarve on voimakkaasti kasvanut viimeisten vuosien aikana eri hankkeissa. Haemme nyt joukkoomme biodiversiteettipalveluiden ryhmäpäällikkönä kehittämään Rambollin Ympäristö & Terveys -toimialan ekologisia palveluita.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Uutena biodiversiteettiasiantuntijoiden ryhmäpäällikkönä pääset mukaan kehittämään täysin uusia palveluita ja uutta markkinaa, sekä johtamaan kansainvälistä tiimiämme Ympäristö & Terveys-toimialalla.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

 • Yrityksille suunnattujen biodiversiteettipalveluiden kehittäminen, erityispainopisteenä yritysten biodiversiteettistrategiat, -mittarit ja -raportointi
 • Tiimin esihenkilötehtävät 5-10 henkilön asiantuntijatiimissä
 • Nuorempien asiantuntijoiden töiden ohjaaminen
 • Asiakassuhteista huolehtiminen
 • Kansainvälinen ja kansallinen yhteistyö verkostoissamme

Voit työskennellä Espoon, Lahden tai Tampereen toimipisteellämme. Valtaosa tiimistäsi työskentelee Espoossa.

Uusi tiimisi

Tehtävä sijoittuu perustettavaan Biodiversity & Ecosystems -yksikköön, jossa työskentelee 25 luontoasiantuntijaa eri puolella Suomea. Biodiversiteettitiimin vetäjänä ohjaat 5-10 henkilön asiantuntijatiimiä, johon kuuluu sekä biologeja että muita vastuullisuusasiantuntijoita. Esihenkilönäsi toimii yksikön päällikkö Saara Vauramo.

Tietoja sinusta

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

 • Luonnon monimuotoisuuden turvaamiseen liittyvää innostusta ja kiinnostusta, sekä joitakin erityisiä osaamisalueita teemaan liittyen.
 • Hyviä viestinnän ja vuorovaikutuksen sekä henkilöjohtamisen taitoja.
 • Vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä löytää hyviä ratkaisuja asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.
 • Työkokemusta konsultin tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta sekä muuta soveltuvaa työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta. Erityiseksi ansioksi lasketaan konsultatiivinen työkokemus (esim. management consulting).
 • Ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta (biologia, ekologia, ympäristötalous, ympäristötiede, metsätiede, rahoitusala).
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle

 • Laajat mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja kouluttautumiseen
 • Sinua tukevat esihenkilöt, joita ohjaavat johtamisen periaatteemme
 • Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
 • Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
 • Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
 • Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan

Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Oletko valmis liittymään joukkoomme?

Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 11.8.2024.

Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Saara Vauramo puh. 0444939976 (tavoitettavissa 15.-26.7.).

Ramboll Finland vaikuttavuus

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Ramboll Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Ramboll Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Ramboll Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti