Skip to main content

Business Line Director, Process

Palkkaamme Business Line Directorin vakituiseen työsuhteeseen johtamaan Rejlersin Teollisuuden toimialan Process-liiketoimintaa.

Tulet vastaamaan prosessisuunnitteluun ja -asiantuntijapalveluihin keskittyvän liiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Teollisuuden toimiala työllistää noin 600 asiantuntijaa, ja prosessisuunnittelun parissa työskentelee yli 30 alan ammattilaista.

Teollisuuden toimiala tarjoaa asiakkaillemme vaikuttavia ratkaisuja kokonaisvaltaisten projektitoimitusten sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluiden muodossa. Prosessisuunnitteluosaamisemme kattaa teollisuuden eri prosessialueet tukien ja johtaen koko Teollisuuden toimialaamme.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Business Line Directorina vastaat liiketoiminta-alueesi kasvusta, kehittymisestä ja tuloksesta. Työssäsi pääset kehittämään liiketoimintakokonaisuutta ja näyttämään todelliset kykysi sen johtamisessa.

Tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen, tyytyväinen henkilöstö ja kasvava asiakaskunta ja projektiliiketoiminta. Liityt Teollisuus-liiketoiminnan johtoryhmään, raportoiden toimialajohtajalle.

Työpisteesi voi sijaita missä tahansa Rejlersin Suomen toimipisteistä, myös etätyöskentely on mahdollista. Toivomme sinulla olevan matkustusvalmiutta Suomen laajuisesti.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet innostava ihmisten ja liiketoiminnan johtaja. Arvostamme vahvaa priorisointitaitoa, kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja kokemusta projektiliiketoiminnasta. Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja viihdyt asiakaspinnassa ja myynnin onnistumisten parissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on näyttöjä ja kokemusta liiketoiminnan menestyksellisestä johtamisesta mielellään vähintään kymmenen vuoden ajalta. Prosessisuunnittelun tausta ja osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on DI- tai insinöörikoulutus tekniseltä alalta. Hallitset suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi liiketoiminnan johtamisessa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisät toimistot. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen organisaation tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram). Tutustu tarkemmin Teollisuus-toimialaamme täällä.

Haluatko mukaan?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 17.10.2022 mennessä. Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vice President Aki Hakkarainen, +358 40 032 8730, aki.hakkarainen@rejlers.fi.

 

 

Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja globaalisti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, jonka 2500 asiantuntijaa verkostoineen toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Line Director, Process

Vantaa
Vaasa
Turku
Tampere
Salo
Porvoo
Pori
Oulu
Mikkeli
Lohja
Lappeenranta
61300 Kurikka
Kuopio
Kouvola
Kotka
Kemi
Jyväskylä
Joensuu
Imatra
Hämeenlinna
Hyvinkää
Kokopäiväinen

Julkaistu 18.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti