Skip to main content

CE-kortillinen tuotantotyöntekijä Pyhtäälle

Etsimme asiakasyrityksellemme Pyhtäälle motivoitunutta, ja kehittymishaluista CE-kortin omaavaa tuotantotyöntekijää!

Etsimme asiakasyrityksellemme Pyhtäälle motivoitunutta ja kehittymishaluista tuotantotyöntekijää liittymään joukkoomme. Asiakasyritys on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka keskittyy ympäristöystävällisten pakkausratkaisujen kehittämiseen ja tuottamiseen. Etsimme henkilöä, joka ei pelkää tarttua toimeen, on valmis oppimaan uutta ja haluaa kasvaa kanssamme.

Työ sisältää osittain yhdistelmäajoneuvonkuljettamista, joten CE-kortti on välttämätön. Muun työajan työ sisältää tuotannon eri tehtäviä, ajot ovat pääsääntöisesti nurkka-ajoa lähialueella/tehdasalueella. 
Eduksesi katsotaan kädentaidot, sillä työtä tehdään pitkälti käsityönä. Lisäksi käytössä on myös muun muassa robottinaulaimia yms, joita työntekijät operoi. Työ sisältää tuotantoprosessiin osallistumista, sekä pakkausratkaisujen valmistusta. Työssä on ensiarvoisen tärkeää noudattaa turvallisuusmääräyksiä, sekä työturvallisuutta koskevia ohjeistuksia. Eduksi katsotaan myös työturvallisuuskortti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on valmiutta oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta työssä, hyviä vuorovaikutustaitoja unohtamatta. 

Jos olet valmis haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja haluat olla osa menestystarinaa, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulomakkeen kautta verkkosivuillamme www.amiko.fiPanostathan hakemukseen, sillä kontaktoimme haastatteluihin hakemuksen perusteella.

Tule mukaan tiimiimme ja auta meitä luomaan kestäviä ratkaisuja tulevaisuuteen!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CE-kortillinen tuotantotyöntekijä Pyhtäälle

Pyhtään kirkonkylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti