Chef de Cuisine, Finlandia Bistro
Läpikotaisin peruskorjattu, uusi ja uljas Finlandia-talo avautuu tammikuussa 2025! Rekrytoimme nyt ikoniseen tapahtumakeskukseen henkilökuntaa monipuolisiin tehtäviin.
Finlandia Bistro
Ravintola toimii à la carte -ravintolana torstaista lauantaihin ja on muina aikoina varattavissa yksityiskäyttöön. Ravintola on suunniteltu hintatasoltaan ja ilmeeltään mahdollisimman monille saavutettavaksi. Vastuulliset ja kestävät valinnat ohjaavat ravintolan toimintaa ja etsimme jatkuvasti keinoja syventää niitä eri osa-alueilla.
Menussa korostuvat suomalaiset raaka-aineet, ja mahdollisuuksien mukaan käytetään luomutuotteita sekä lähi- ja pienyrittäjien tuottamia raaka-aineita. Ruoka on skandinaavisen pelkistettyä ja modernia, mutta emme rajoita itseämme vain suomalaiseen keittiöön; kansainväliset, erityisesti välimerelliset vaikutteet ovat mukana. Juomakatalogi on huolella kuratoitu ja siinä yhdistyvät klassiset viinit, suomalaisuus ja suomalaisen luonnon maut.
Asiakaskunta koostuu Finlandia-taloon tulevista kotimaisista ja ulkomaisista vieraista, ravintolaan varta vasten tulevista asiakkaista sekä myyntipalvelun kautta saapuvista ryhmistä.
Työnkuva
Etsimme osaavaa ja innostunutta keittiömestaria tiimiimme! Jos sinulla on jo vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä a la carte ravintolassa sekä halua olla kehittämässä uutta, voit olla etsimämme henkilö.
Edellytykset tehtävässä onnistumiseen:
- Ammattimaisuus: Olet ruoanvalmistuksen ammattilainen, jolla on visiota ja halua kehittää ruokatuotetta kausien mukaan, suosien kotimaisuutta ja lähituotantoa. Osaat johtaa ja organisoida keittiötä huomioiden tiimin vahvuudet.
- Järjestelmät: Osaat käyttää tavallisimpia ravintola-alan ohjelmistoja kuten MaraPlan pro sekä tukkujen tilausjärjestelmät. Teet sujuvasti hallinnollista työtä suorittavan vuoron lisäksi.
- Monipuolinen osaaminen keittiön työtehtävistä: Hallitset työsi a la carte ravintolan keittiössä. Sinulla on kykyä itsenäisesti luoda menu kokonaisuuksia sekä reseptiikkaa. Keittiön omavalvonta on sinulle tuttua tekemistä.
- Kielitaito: Edellytyksenä on sujuva suomen kielen taito, sekä vähintään englannin kielen osaaminen. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
- Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään aukeavan ravintolan ruokatuotetta ja keittiön toimintaa yhdessä esihenkilöiden kanssa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa ammattilaisena tapahtumakeskuksessa sekä kokeilla työskentelyä myös muilla upeilla Finlandiatalon osastoillamme!
Palkkaus:
Työsuhde on kokoaikainen 112h/3vko. Kuukausipalkka määräytyy sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja on neuvoteltavissa. Lisäksi tarjoamme sinulle Finlandia-talon henkilöstöedut, joihin kuuluvat ateriaetu talon omassa henkilöstöravintolassa, liikunta- ja kulttuurietu (E-passi), kattava Terveystalon työterveys, mahdollisuus sidosryhmälippuihin Finlandia-talossa järjestettäviin konsertteihin sekä 50 % alennus Finlandia-talon omista ravintola- ja kahvilapalveluista. Lisäksi matkapuhelinetu tehtäviin, joissa se on tarpeellinen työtehtävien hoitamisen kannalta.
Uudistuvan Finlandia-talon rekrytointiyhteistyökumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut Oy, joka vastaa kandidaattien kontaktoinnista ja esihaastatteluista. Jatkoon valituille hakijoille järjestetään seuraava haastattelukierros Finlandia-talon edustajien kanssa viikoille 37–39.
Jos tämä tehtävä herätti kiinnostuksesi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ja liity osaavaan ja motivoituneeseen tiimiimme!
Alvar Aallon suunnittelema, vuonna 1971 valmistunut Finlandia-talo on yksi Suomen tunnetuimpia moderneja rakennuksia ja yksi Helsingin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Talossa yhdistyvät uniikilla tavalla arkkitehtuuri, design, toiminnallisuus ja tunnelma. Tapahtumatoiminnan lisäksi avautuu ensimmäistä kertaa majoitusmahdollisuus, uusia ravintolakonsepteja sekä design-kauppa.
Finlandia-talo on monipuolinen, ammattitaitoisten tekijöiden tapahtumapaikka, joka kykenee palvelemaan yli odotusten niin kansainvälisiä huippukonferensseja, elämyksellisiä yritystapahtumia kuin intiimejä kulttuuri-iltojakin. Finlandia-talo on kansainvälisesti merkittävä huipputapahtumien edelläkävijä, joka kokonaisvaltaisella palvelufilosofiallaan on asettanut tapahtumajärjestämisen tason korkealle.
Lisätietoja:
Jukka Imeläinen
Tiimipäällikkö – HoReCa
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy
[email protected]