Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

CNC koneistaja

Haemme nyt asiakkaallemme Laitila Coating Oy:lle CNC-koneistajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Laitilaan.

Monipuoliset työtehtävät sisältävät työstökappaleiden laserleikkuutta ja sen ohjelmointia sekä valmistuksen suunnittelua esimerkiksi työstöarvojen ja työkalujen valinnoilla. Työ on kaksivuorotyötä ja työajat sijoittuvat ajalle klo. 6-22. Viikonloppu- ja ylityöstä sovitaan tarvittaessa erikseen. 

Odotamme hakijalta:

- metallialan koulutusta ja/tai työkokemusta alalta 
- tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä 
- aitoa kiinnostusta tehtävään 

Tarjoamme

mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi 
- vakituisen työsuhteen ja vastuuta osaamisen mukaan
- kilpailukykyisen palkkauksen 

Aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä ei vaadita, mutta joko opintojen tai työn kautta kertynyt koneistuskokemus on tarpeen työssä pärjäämiseksi. Arvostamme erityisesti hakijan oppimishalua sekä reipasta otetta työntekoon.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Viivi Chan, s-posti: viivi.chan@uniflex.fi / puh. 040 6896164.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CNC koneistaja

23800 Laitila
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti