Skip to main content

CNC-koneistaja

Asiakkaamme TK-Vilmet Oy etsii oma-aloitteista ja sopivalla asenteella varustettua CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Vilppulaan!

Mistä on kyse?

Tässä tehtävässä toimit alihankintakonepajalla, jossa koneistat erilaisia kone- ja laiterakenteita, komponentteja ja kokonaisuuksia yritysasiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta toimit osana tiivistä porukkaa, jossa viihtyvyydestäsi välitetään. Kyseessä on kaksivuorotyö. 

Edellytykset

  • Kyky itsenäiseen työhön
  • Kokemusta aarporauksesta
  • Kokemusta cnc-jyrsinnästä
  • Heidenhain- ohjelmointikielen tuntemusta

Ennen kaikkea arvostamme oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan!

Tarjoamme

Tehtävän vakavaraisessa ja omalla alallaan tunnetussa yrityksessä, joustavat työajat ja kilpailukykyisen palkan ja etuudet.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi sopiva henkilö tehtävään, jätäthän hakemuksen järjestelmäämme pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Viivi Chan, [email protected].

TK-Vilmet Oy

TK-Vilmet Oy on Vilppulassa sijaisteva n. 40 hengen nykyaikainen konepaja. Valmistamme kone- ja laiterakenteita sekä komponentteja asiakkaiden tarpeiden mukaan asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi. Palveluihimme kuuluvat myös vaativat valukoneistukset (nuorrutusteräsvalut ja rautavalut). Hitsaamme, koneistamme ja asennamme itse. Pintakäsittelyn ja muun tarvittavan hankimme vakiintuneilta kumppaneiltamme. 

TK-Vilmet on osa LEKO Groupia. 

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CNC-koneistaja

35800 Mänttä-Vilppula
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti