Skip to main content

CNC-koneistaja / Sorvaaja

Haemme asiakkaallemme JV Nortech Metal Oy:lle CNC-koneistajaa / Sorvaajaa. Tehtävä sijaitsee Seinäjoella. 

Työnkuva

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset CNC-koneistajan/sorvaajan tehtävät. Tehtävät tarkentuvat osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Töitä tehdään kahdessa vuorossa ma-pe kolmen viikon kierrolla. 


Odotamme

sinulta motivaatiota, halua ja intoa oppia uutta. Piirustusten lukutaito, metallialan koulutus ja/tai aikaisempi kokemus vastaavista töistä sekä ohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi. Olet tunnollinen, ahkera, haluat oppia uutta ja haluat kehittyä alan osaajaksi. Puhut sujuvasti suomea. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työhön antaen kuitenkin arvoa myös tiimityölle. Arvostamme myös luotettavuutta ja sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme

sinulle aluksi noin 6 kuukauden määräaikaisen työn, jonka jälkeen hyvä mahdollisuus vakinaistamiseen, viihtyisän, valoisan ja modernin työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Mahdollisuuden kehittyä työssä ja kilpailukykyisen palkan kokemuksen mukaan. Saat kattavan perehdytyksen tiimin ammattilaisten avustamana. 

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Malena Boren, [email protected] ja Viivi Chan, [email protected].

JV Nortech Metal Oy 

Korkea laatu, luotettava toimitus ja vuosikymmeniä kestävät tuotteet ovat tehneet JV Nortech Metal Oy:sta pitkäaikaisen kumppanin asiakkailleen sekä Suomessa että ulkomailla.

Moderni ja rinnakkainen konekanta mahdollistaa vaativammatkin tuotteet isoimmista malleista pienimpiin komponentteihin. Tässä paikassa pääset työstämään erikoisempiakin malleja. Noin 40 lastuavaa työkonetta jyrsii ja sorvaa kahdessa vuorossa rautaa, alumiinia, värillisiä metalleja ja muovia.  Yritys arvostaa omassa tekemisessään samaa kuin työntekijöissään; ammattitaitoa, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta, sitoutuneisuutta ja luotettavuutta.

 

Paras lopputulos tulee yrityksen mukaan yhdistelmästä modernia konekantaa, ohjelmointia ja työstökoneiden ja työkalujen toiminnan hallitsevia koneistajia. Tutustu tästä lisää https://nortech.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CNC-koneistaja / Sorvaaja

Seinäjoki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti