Skip to main content

Cnc-koneistaja Tampereelle

Haemme asiakkaallemme kokenutta KONEISTAJAA SORVILLE pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Haemme asiakkaallemme kokenutta KONEISTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tässä työssä pääset hyödyntämään monipuolisesti aikaisempaa ohjelmointikokemustasi. Osaat lukea piirustuksia ja mittalaitteiden käyttö on sinulle sujuvaa. Hakemallamme henkilöllä on alan koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vähintään 3 vuotta. Eduksi katsotaan kokemus ohjelmoinneista ja asetusten vaihdoista.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi. Teemme töitä teollisuuden tunnetuimpien toimijoiden kanssa, ja kauttamme pääset mitä moninaisempiin työtehtäviin eri toimialoille.

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja hänellä on positiivinen asenne työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, laadusta tinkimätön työote sekä hyvä fyysinen kunto ovat edellytyksiä työssä menestymiseen. Työskentelet Amikon kautta 6 kk:tta, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaamme työntekijäksi. 

Palkkaus on teknologia Tes:n mukainen, ammattilaiselle maksamme ammattilaisen palkan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakuohje:

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Cnc-koneistaja Tampereelle

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pirkanmaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti